София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Еднодневна екскурзия за Карнавала в Ксанти от Пловдив

Оферта номер: Е1651
Вид транспорт: автобус автобус
1 ден
Еднодневна екскурзия за Карнавала в Ксанти от Пловдив транспорт от Пловдив с лицензиран автобус екскурзоводско обслужване участие в карнавалното шествие
Цена от: 35.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Еднодневна екскурзия за Карнавала в Ксанти
10.03.2019г.
Цена: 35 лева на човек
 
Програма :
Тръгване от Пловдив Дом на Културата Борис Христов 05.00 часа тръгване / 4.45 сборен пункт – посока Гърция. Около обяд пристигане в град Ксанти. Градът е известен с ежегодния фестивал на маските, който се провежда от 1966г. и продължителността му е две седмици, в които се провеждат различни културни мероприятия- концерти, филмови и театрални премиери и др. Кулминацията на карнавала е шествието в последния ден /Неделя преди началото на Великденските пости/, когато по централните улици преминават маскираните участници под звуците на музика, а на края шествието приключва с ритуалното изгаряне на образа на Тзарос-спазване на стара традиция, тъй като се вярва, че така хората се предпазват от болести. Участие в Карнавалното шествие и свободно време. След обяд отпътуване обратно за България. Пристигане в Пловдив  късно вечерта. 
• транспорт от Пловдив с лицензиран автобус;
• екскурзоводско обслужване;
• участие в карнавалното шествие.
• медицинска застраховка - 2лв на човек;
• разходи от личен характер.
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата  на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит  30%  от пакетната цена и  доплащане 15 дни преди датата  на  отпътуване.
Туроператорът има сключена застраховка по чл. 42 от ЗТ със Туроператорът има сключена застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗК Групама Застраховане ЕАД от 09.07.2016 до 08.07.2017. Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна! 

ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! Необходимо е ползването на градски транспорт!
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!
•   Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
•   Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди пътуването.
•   Начин на плащате: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 15 дни преди отпътуване
•  Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За лица под 18 години, ако не пътуват с двама родители, a само с единия или с друг придружител се представя нотариално заверена декларация. Лицето пътува задължително с паспорт. Копие от декларацията се представя пред ГКПП.
•   За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изискванияВижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах