София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

ЛОС АНДЖЕЛИС - ЛАС ВЕГАС - САН ФРАНЦИСКО - НЮ ЙОРК - МАЯМИ

Оферта номер: Е1232
Вид транспорт: самолет самолет
15 дни / 13 нощувки
ЛОС АНДЖЕЛИС - ЛАС ВЕГАС - САН ФРАНЦИСКО - НЮ ЙОРК - МАЯМИ ПРОГРАМА
Цена от: 6800.00 лв.
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Полезно
ПРОГРАМА
22.09 – 03.10.2017

 
1 ден-22.09: Излитане от София. Пристигане в Лос Анджелис. Tрансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Разглеждане на Downtown - центъра с небостъргачите, където ще видим залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia,  музеят Грами и др. Нощувка.
2 ден-23.09: Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: Обиколката ни ще започне с посещение на прекрасните плажове на Санта Моника. Сънсет Булевард ще ни отведе в Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Ще посетим известната “Алея на славата“, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия “Оскар“. Ще се върнем отново на Сънсет Булевард, ще минем край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетим най- скъпата търговска улица в света „Родео Драйв“. Възможност за посещение на Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.
3 ден-24.09: Свободно време. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Нощувка.
4 ден-25.09: Обзорна екскурзия в “Града на хазарта” - ще Ви запознаем с всичко, което сте виждали по филмите за американската мафия - хотелите, казината и невероятните светлинни шоута. Разглеждане на най-атрактивните хотели и казина. За желаещите посещение музея на Madame Tussauds. Възможност за шоу спектакъл. Нощувка.
5 ден-26.09: Разглеждане на най-големите хотели и казина. Свободно време за разходка и пазаруване.  Възможност за концерт или шоу спектакъл по избор. Нощувка
6 ден-27.09: За желаещите - екскурзия до Гранд Каньон с автобус, хеликоптер или малък самолет. Възможност за посещение на шоу спектакъл по избор. Нощувка.
7 ден-28.09: Трансфер до летището за полет до Сан Франциско. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града. Разглеждане на Юниън скуеър  и  Китайския квартал. Възможност за вечеря в Jazz Bistro. Нощувка.
8 ден-29.09: Обзорна екскурзия на Сан Франциско: Civic Center - Санфранциският градски съвет с площада и алеята на ООН пред него, обществената библиотека, азиатският музей, операта и  театъра; Twin Peaks – красив квартал и парк, от върха на който се открива невероятно красива гледка към града и Санфранциския залив, Golden Gate Bridge – най-големият висящ мост в света до построяването на Веразено Нероуз в Ню Йорк, намиращ се над входа на Санфранциския залив; криволичещия участък с многото цветя по Lombard Street; кулата Койт - известна забележителност, завещана от Лили Хичкок на Сан Франциско; Fisherman's Wharf - квартал и популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат мостът Голдън Гейт и Алкатраз, както и заради излегналите се на платформи тюлени,  многобройните кафета, ресторанти, магазини и туристически атракции разположени в района му.  За желаещите - вечеря на кораб с разходка из залива на Сан Франциско.
Възможност за круиз до остров Алкатраз - наричан на жаргон Скалата, разположен в непосредствена близост до Сан Франциско, по средата на Санфранциския залив. Бил е затвор, където е лежал Ал Капоне, сега е музей. Нощувка.
9 ден-30.09: Трансфер до летището за полет до Ню Йорк. Трансфер и настаняване в хотел в централната част на Манхатън. Вечерна разходка по Бродуей и Тайм Скуеър. Възможност за вечеря в панорамния ресторант на Marriott hotel. Нощувка.
10 ден-01.10: Туристическа обиколка на Ню Йорк - остров Манхатън: “5-то Авеню”, катердралата “Св. Патрик”, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. Посещение на административния и финансовия център в южната част на Манхатън: Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, църквата „ Св. Троица“, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци „Фридъм тауър“, Бруклинския мост и административната част на града. Допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата и остров Елис. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.  Нощувка.
11 ден-02.10: Туристическа биколка в централната част на Манхатън- Сентрал парк и Кълъмбъс Съркъл. Възможност за посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. Трансфер до летището за полет до Mаями. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в Маями бийч. Нощувка.
12 ден-03.10: Обзорна екскурзия на Маями: Разглеждане на района Саут бийч  с неповторимата архитектура на 20-ти век - знаменитата улица Оушън Драйв; ще видите дома на Версаче и къщите на други знаменитости; ще разгледате Даунтаун Маями, морското пристанище, Брикел авеню - улицата на банкерите, района на Малката Хавана и цялото разнообразие на този удивителен град.
Допълнителна  eкскурзия до знаменития резерват „Евърглейдс“ - изпълнява се със  специални „airboat” и придружител. Спира се на няколко спирки "река на трева", където ще видите много редки видове растения и животни в естествената им  среда. Най-голямата атракция на парка са крокодилите. След резервата  ще продължим към Bayside в Downtown, където с  корабче „Aqua   tours Miami” ще посетим Palm island, Flogler Memorial Monument, Wsson island и острова на звездите “Stars  Island”. Посещавайки тези две забележителности, можете спокойно да кажете, че сте били във Флорида. Нощувка.
13 ден-04.10: Свободно време за пазаруване, плаж или посещение на Parrot Jungle  и Miami Seaquarium. Възможност за вечеря в ресторант  в South beach, където освен вечерята и хубавата атмосфера, може да се насладите на изпълненията на  популярни изпълнители. Нощувка.
14 ден-05.10: Свободно време за плаж. Трансфер до летището за полет до България.
15 ден-06.10: Пристигане в София.
 • Самолетен билет София – Лос Анджелис – Маями - София с включени      
    летищни такси
 • Самолетен билет Лос Анджелис - Лас Вегас с включени  летищни такси
 • Самолетен билет Лас Вегас – Сан Франциско с включени  летищни такси
 • Самолетен билет Сан Франциско – Ню Йорк с включени  летищни такси
 • Самолетен билет Ню Йорк – Маями с включени  летищни такси
 • Всички трансфери летище – хотел – летище
 • 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Лос Анджелис
 • 4 нощувки в 4* хотел в центъра на Лас  Вегас
 • 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Сан Франциско
 • 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Манхатън – Ню Йорк
 • 3 нощувки в 4* хотел в Маями бийч
 • Обзорните екскурзии в Сан Франциско и Лос Анджелис  и Маями
 • Обзорна екскурзия, посещения и вечерни разходки в Лас Вегас
 • Туристическа обиколка на Манхатън – Ню Йорк
 • Екскурзоводско обслужване и придружител на български език
 • Медицинска застраховка с Асистанс
 • Такса - виза за САЩ - 160 $
 • Допълнителните екскурзии и атракциони, както и разходи от личен характер:
 • Екскурзия с кораб до Статуята на Свободата – 90 $ (включва входните такси, билети и трансфери)
 • Входен билет за обсерваторията на Импайър Стейт билдинг – 34 $
 • Круиз до Алкатраз с посещение - 40 $ (без трансфери)  До Fisherman's Wharf
се стига удобно с трамвай за няколко спирки – двупосочен билет 2.25 $. За да се види повече от този красив град, може да се използват специалните открити трамвайчета, които са туристическа атракция на Сан Франциско – билет 7 $.
 • Вечеря на круизен кораб из залива на Сан Франциско – 140 $ (без трансфери)
До мястото на круиза се стига много удобно с трамвай или пеша.
 • Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, спиране на язовирната стена „Хувър Дам“, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
 • Гранд Каньон с малък самолет без слизане – 220 $
 • Гранд Каньон с малък самолет със слизане – 350 $
 • Гранд Каньон с хеликоптер без слизане – 380 $
 • Гранд Каньон с хеликоптер със слизане – 430 $
 • Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 120 $ (без трансфери)
 • Екскурзия до резервата „Everglades“ и корабче „Aqua tours Miami” –   100  $
 • Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
 • Курортна такса за хотелите в Лас Вегас и Маями ( ако се изисква )
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.
 • Доплащане за самостоятелна стая – 1800 лева
 • Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 550 лева
 • Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 900 лева
Сан Франциско е един от 10-те най-красиви градове на света и едно от  най- предпочитаните места за живеене на планетата. Както много други градове в Щатите се разглежда като част от един по-голям район, в случая този на залива около него, който включва района от Сан Хосе, през Силиконовата долина и Станфордският университет, чак до Марин каунти. На запад е Тихият океан, на изток - Оукланд, друг голям град в района на залива и Бъркли, където е Университета на Бъркли, както и други градчета в региона
Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS, развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на Неоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности.
За Лас Вегас казват, че няма друг такъв град на земята. Тук се намират 18-те от 20-те най-големи хотела в САЩ. Това е най-осветеният град в света. Известен е със своята главна улица, Las Vegas Strip, където туристите могат да видят древен Египет, Рим , Венеция, Ню Йорк, Париж, Монте Карло, пиратски битки, изригващ вулкан, изключително светлинно водно шоу, тропически рай и какво ли още не. Освен че може да опитате късмета си в казината, тук може да се потопите в огромните магазини с разнообразни стоки.Лас Вегас е изходна точка за посещение на Grand Canyon, Hoover Dam, Lake Mead и река Колорадо.
Ню Йорк е най-големият град в САЩ. Той е изключително богат на забележителности, музеи, паркове и атракции. Сред тях са Статуята на свободата, Небесната обсерватория на Empire State Building, многобройните театри на BroadwayTimes Square, Rockefeller Center, Крайслер билдинг, ООН, катедралата “Св.Патрик” на 5-то авеню,  Музеят на изкуствата Metropolitan, Guggenheim Museum, Central Park и много други.
Флорида се намира в североизточната част на САЩ на полуостров, разделящ Атлантическия океан от Мексиканския залив. Той се нарича Слънчевият щат поради големия брой слънчеви дни през годината. На  територията на щата се намира космическия център NASA, както и известните атракции на Орландо Disney World, Universal Studios, Sea World, Bush Gardens.  От Маями може да посетите световноизвестният резерват Everglades, Miami Seaquarium, The Parrot Jungle  и най-южната точка на САЩ – Key West, където се намира къщата на Хемингуей. Най-известните и най-красиви места за почивка са разположени в Miami Beach. Тук може да се насладите на безкрайни бели плажове, кристалночисти води на океана или  да пазарувате в някой от най-големите магазини.


Забележки:
 • Пакетните цени са валидни за група от минимум 12 човека.
При по-малък брой, Туроператорът си запазва правото на промяна в цената, която ще се определи и предложи, в зависимост от броя на индивидуалните туристи. Окончателната информация за броя на пътуващите се обявява в последния ден от срока за записване.
 • Цените на допълнителните екскурзии и атракциони са платими в лева, по
курса на БНБ в деня на плащането им.
Необходими документи за издаване на виза:
 • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
 • 2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия
 • Банкова сметка
 • Служебна бележка от месторабота
 • Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
 • Документи за недвижима собственост
 • Брачно свидетелство
 • Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
 • Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора
Условия за записване: Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
 • При отказ на виза се връща пълния размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа на виза
 • Посолството на САЩ не възстановява  внесената такса за виза
 • Краен срок за записване –  60 дни  преди датата на пътуване
Допълнителни указания:
 • При записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите!
 • Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!
 • Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!Вижте също
Оферта № Е1232


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел