София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Нова Година в Румъния - хотел Royal 4 **** Букурещ с празнична новогодишна вечеря

Оферта номер: Е1008
Вид транспорт: автобус автобус
3 дни / 2 нощувки
Две нощувки със закуски и Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела
Пловдив и София - Русе - Букурещ
Цена от: 365.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Нова Година в Румъния  - хотел Royal  4 **** Букурещ – централно разположен
http://www.hotelroyalbucharest.ro/
Две нощувки със закуски и Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела
30.12.2017 – 01.01.2018
 
Програма на пътуването
30.12.2017 Първи вариант тръгване от Пловдив 7 : 00 дом на Културата Борис Христов по маршрут Казанлък – Плевен – Русе. Втори вариант тръгване от София 7 : 00 от стадион Васил Левски по маршрут Луковит – Обнова – Плевен – Русе. Пристигане в Букурещ – най-големият град в Югоизточна Европа, известен още като „Малкия Париж“ заради артистичния си живот и красивата архитектура. Между двете световни войни тук са построени десетки красиви и изискани сгради от френски архитекти в стил fin du siecle. Панорамна обиколка с екскурзовод (минимум 1 ½ ч.): Триумфалната арка; Храмът на музиката „Атене“; Националният театър; Парламентът; Патриаршеската катедрала; Университетът; Площадът на революцията; Кралският дворец. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка и запознаване с нощен Букурещ. Нощувка.

31.12.2017 Закуска. Свободно време или пожелание ( срещу доплащане ) екскурзия до Синая - най-красивия зимен курорт на Румъния, наричан още "Перлата на Карпатите",    замъка Пелеш и замъка „Бран“.
Програма на екскурзията :
Отпътуване от хотела 8 : 30 сутринта - Посещение на замъка на граф Дракула (Бран). Със своята легендарна загадъчност, извисяващ се върху 60 метрова скала, построен след 1377 г., е бил тайнственото място на най-популярния вампир в световната мистика. Посещение на Брашов ( при възможност ). Отпътуване за Синая, посещение на лятната резиденция на румънските крале – замъка Пелеш. Замъкът ще Ви удиви с изящното си излъчване и уникалните си форми. Построен от Крал Карол I в периода 1873 – 1883 г., който като принц е водел румънските войски в Руско – турската война. Отпътуване за Букурещ и връщане в хотела около 18 часа. Забележка – екскурзията се осъществява при минимум 20 човека и при подходящо време.
Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с Dj. Честита Нова Година 2018.

01.01.2018 Закуска. Свободно време до 12 часа. Освобождаване на хотел и отпътуване за България. Пристигане в Пловдив и София вечерта.
 
Дата/Цена Възрастен в двойна стая Трети възрастен Дете до 12 години настанено с двама възрастни
30.12.2017 365 лева 335 лева 155 лева

За туристите, които желаят да се възползват от програмата със собствен транспорт, от пакетната цена се приспадат 40 лева на човек.
 Цената включва :
  • Транспорт с лицензиран автобус
  • Две нощувки със закуски в хотел Royal 4**** Букурещ – централно разположен
  • Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел с Dj, вино ¼ на човек и чаша шампанско –Предястия: ролца от шунка със зеленчукова салата, пълнени домати с патладжанена салата, пушена сьомга с каперси, чушка с фета, свинско филе със сос, салата с ролца от раци, пастет от пилешки дроб с портокал, филе с майонезен сос и зеленчуци ; основно - мешана скара, пуешко филе на скара , свинско на скара, печени картофи с розмарин, зелена салата с лимонов дресинг; десет; торта, апетайзери и питиета; кафе, червено или бяло вино, 1 чаша шампанско, минерална или газирана вода.
  • Обиколка на Букурещ
  • Водач през цялото време на пътуването
  • Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД


 
Цената не включва :
  • Екскурзия до Синая, Замъка Пелеш и Замъка н Дракула  - 15 евро на човек
  • Входните такси за замъка на “Дракула” (35 RON) и замъка “Пелеш” (20 RON);
  • Доплащане за единична стая 70 лева
  • Лични разходи
  • Застрахова Асистънс за лица над 65 години 10 лева
Информация за хотел :
Royal Bucharest се намира на площад Унири в центъра на Букурещ и предлага уютни и модерни стаи с климатик и минибар. Осигурени са безплатен Wi-Fi достъп до интернет и безплатен паркинг. До Стария град и до търговско-развлекателните райони на Букурещ може да се стигне пеша. Изискани блюда и напитки. Хотел Royal предлага закуска на шведска маса, която е на разположение от 06:30 ч. Осигурен е и денонощен рум-сървис. В кафе-бара в лобито се сервират разнообразни напитки. В района Хотел Royal се намира на 4 км от многофункционалния стадион Арена Национала и на 1 км от Двореца на Парламента. От Royal може да се стигне с кола до международно летище Анри Коанда (Отопени) за 30 минути, а до жп гара Север - за 10 минути.

МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата  на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит  30%  от пакетната цена и  доплащане 20 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  ЗК „Групама Застраховане“  ЕАД гр. София  бул. „ Цариградско Шосе“  No 47Аблок V, ет. 3 с номер 7500170000324, от 11.05.2017 до 10.05.2018г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.

Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им.
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!



Вижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах