София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Септемврийски празници на Остров Корфу - хотел Messonghi beach 3*, 5 нощувки на база All Inclusive

Оферта номер: Е952
Вид транспорт: автобус автобус
7 дни / 5 нощувки
Отличен хотел на брега на морето и възможност за круиз до островите Антипаксос и Паксос
Пловдив - София - Корфу - Антипаксос - Паксос - София - Пловдив
Цена от: 579.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Остров Корфу   - хотел Messonghi Beach 3*
http://messonghibeach.gr/
5 нощувки на All Inclusive
Дата: 21.09.2018 - 27.09.2018
579 лева на човек
Програма
1 ден -21.09.2018
Отпътуване от Пловдив 20.00 от Синдикален дом и София в 22.00 ч. от стадион Васил Левски.
 
2-ри ден -22.09.2018
Пристигане в Игуменица, преминаване с ферибот за о-в Корфу / около 2 ч./. Около обяд настаняване в хотел Messоnghi beach 3* на острова. Свободно Време за плажВечеря. Нощувка. 
 
3-ти ден 23.09.2018
Закуска. Свободно време за плаж. Късния следобед туристическа програма в столицата на острова Керкира - посещение на двореца "Ахилион" (по желание и срещу допълнително доплащане ) – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира - площад "Спианада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Продължителност около 4 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
4-ти ден 24.09.2018
Закуска. Свободно време за плаж. Следобед по желание и срещу допълнително доплащане екскурзия до Палеокастрица - един от най-оживените и красиви курорти на острова и прекрасни плажове. Турът включва: посещение на манастира в Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби. От манастира - образец на гръцката религиозна архитектура, се разкрива прекрасна панорама към живописното крайбрежие и тюркоазените води на Йонийско море. По желание и предварителна заявка - разходка с лодка до пещерите на Палеокастрица. Отпътуване за Сидари, където брегът е живописно изваян от морето в приказни форми. Тук се намира и най-известната природна забележителност на острова, образувана от прегръдката на морето и брега: „Каналът на любовта”. Завръщане в хотела.  Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден 25.09.2018
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и срещу допълнително доплащане целодневна екскурзия с корабче до островите Антипаксос, Сините пещери и Паксос. Легендата твърди, че Посейдон е отделил с един удар с тризъбеца си Паксос и Антипаксос от южната част на остров Корфу и ги подарил на любимата си съпруга Амфитрита -  възможност за плуване в кристално чистите води на Йонийско Море, Сините пещери и остров Паксос – спирка в столицата Гайос. Свободно време за разходка. Връщане обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
6-ти ден 26.09.2018
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.
 
7-ми ден 27.09.2018
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Завръщане в София и Пловдив късно вечерта.

 
 
Хотел
 
 
Цена за възрастен в двойна стая
 
Цена за трети възрастен
 
 
Цена за дете до
11.99год., настанено с двама възрастни
 
Mеssonghi beach
http://messonghibeach.gr/
 comfort rooms
 579 лв  534 лв  199 лв
Цената включва :
  1. транспорт с луксозен автобус;
  2. фериботни билети и пристанищни такси;
  3. 5 нощувки на база All Inclusive  в хотел Messonghi Beach 3 +
  4. водач по време на пътуването.
  5. Обиколка на столицата Керкира 
Цената не включва :
  1. разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти
  2. Екскурзия до Палеокастрица, манастира Света Богородица и Сидари 15 евро на човек- при минимум 20 туриста
  3. Посещение на Двореца Ахилион – 10 euro; ( входът за двореца се заплаща на място 5 евро на човек )
  4. Целодневна разходка с корабче до о-в Антипаксос, Сините Пещери и о-в Паксос 25 евро на човек, 15 евро за дете до 11.99 години. При минимум 20 туриста
  5. Доплащане за единична стая 130 лева на човек.
  6. Доплащане за тръгване от Пловдив 20 лева на човек в двете посоки
  7. Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).
  8. медицинска застраховка за лица до 65 год. - 6 лева, над 65 години 10 лева; на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД.
Информация за хотела :
Хотел "Мessonghi Beach" 3* е великолепно място за почивка. Разположен е на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните курортни селища Морайтика и Месонги. Намира се сред обширен терен с дворчета, които водят към плажa и плитките води на Йонийско море. Предлага голямото разнообразие от спортни съоръжения, водни спортове, магазини, ресторанти и развлекателни програми и с превъзходната си позиция, това ваканционно селище е наистина мечтана лятна дестинация, която предлага забавление за всички.

ЗАБЕЛЕЖКА: Изхранване на All Inclusive база за целия период (включва закуска на блок маса 7:00 - 9:30 ч., чай и чипс 10:30 - 12:00 ч., обяд на блок маса 12:30 - 14:30 ч., следобеден чай, кекс и сладкиши 16:00 - 18:00 ч., вечеря на блок маса 19:00 - 21:30, напитки (бира, наливно вино, местна водка и уиски, безалкохолни и вода) по време на закуските, обядите и вечерите на турист.
 
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата  на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит  30%  от пакетната цена и  доплащане 20 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  ЗК „Групама Застраховане“  ЕАД гр. София  бул. „ Цариградско Шосе“  No 47Аблок V, ет. 3 с номер 7500170000324, от 11.05.2017 до 10.05.2018г. 
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна! 
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им. 
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!
 
 



Вижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах