София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Уикенд в Белград, Сърбия с една нощувка за най-големият бирен фест на Балканите!

Оферта номер: Е998
Вид транспорт: автобус автобус
2 дни / 1 нощувка
Екскурзия до Белград с една нощувкa по време на най-големият бирен фест на Балканите!
Пловдив - София - Ниш - Белград - Нови Сад - София - Пловдив
Цена от: 125.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Екскурзия до Белград за BELGRADE BEER FEST
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БИРЕН ФЕСТ НА БАЛКАНИТЕ
/2 дни / 1 нощувка/

Дата:23.08.2019-24.08.2019г.


Програма

 
Първи ден : Отпътуване от Пловдив, Дом на културата „Борис Христов“ в 06:00 ч.(срещу доплащане) и от София, ст. „Васил Левски“ в 08:00 ч., по маршрут София – Калотина – Ниш – Белград (400 км). Пристигане около обяд. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в ТОП ЦЕНТРАЛЕН хотел Holiday Inn Express Belgrade – City3*+. Трансфер до Бир Фест Ушче /в едната посока/. Нощувка.
 
Втори ден: Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание полудневна екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за България. Връщане в София и Пловдив вечерта.
* Транспорт  от София с туристически автобус 3*
* 1 нощувка със закуска в Белград в хотел **/***
* Посочената туристическа програма в Белград
* Представител на фирмата, придружаващ групата
*Отпътуване от Пловдив - 20 лв. ( в двете посоки)
* Доплащане за единична стая - 35 лв.
* Екскурзия до Нови Сад – 10 евро при група минимум 20 плащащи
* Медицинска застраховка – 4 лв., за лица над 65 г. 8 лв.
 
Необходими документи:
* Лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* За деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи.  Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
 
Още за Beer Fest Belgrade вижте тук: Вижте също
Оферта № Е998


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах