София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Най-добрите дестинации за лятна почивка на остров в Европа!

30 Декември 2016 г.
Остров Корфу е един от най-зелените гръцки острови, благодарение на проливните, но периодични дъждове от май до септември. Маслиновите дървета, които преобладават там се превръщат в килим на фона на пейзажа.
Отдалечете се от популярните дестинации за почивка и стигнете до остров Тенерифе. Ще се влюбите в него, ако сте авантюрист, който винаги иска да търси и да намира нещо. Районът е почти недокоснат от човешка ръка и плодородните земи все още са преобладаващи. Скалистите върхове на местната планина са често погълнати от облаците.
На остров Менорка ще се запознаете с непокътнати блестящи пясъчни плажове и с кристално чиста вода. Дестинацията е чудесно място за гмуркане с шнорхел или акваланг. Залива е закътан, усамотен и заобиколен от борови дървета.
Малта се гордее с повече от 300 слънчеви дни. Заобиколена от чисти сини води тя продължава да радва гмуркачи, плувци и водолази. На острова можете да се насладите и на много исторически забележителности.
“Великият остров” е гръцкият псевдоним на Крит. Там се намират едни от най-дългите гръцки заливи. Природата се е погрижила и за любителите на уединението. Малки заливчета са на ваше разположение.
Остров Майорка е най-големият остров от Балеарските острови. Освен да се излежавате по плажовете, там можете да разгледате и планинската верига Сера де Трамунтана, която е обявена за световно културно наследство.
Остров Сардиния е известен със своя неравен пейзаж. Няма как да не останете впечатлени от невероятната морска храна, както и множеството исторически забележителности, между които римски руини и църкви от испанския Барок.
Ето го и остров Сицилия – най-големият остров в Средиземно море. Там ще откриете очарователна смесица от храмове, църкви и площади. Що се отнася до храните и напитките – там преобладават виното и цитрусовите плодове.
Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел