София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

ЕТО И МНЕНИЯ НА НАШИ КЛИЕНТИ !!!

" Здравейте , искаме да Ви благодарим за невероятното преживяване във Виена и Будапеща , за прекрасния хотел , който ни бяхте избрали , за чудесната организация и подготовка , за прекрасната ни и милата ни екскурзоводка Силви .
Всичко беше прекрасно ! Изпращаме Ви няколко красиви спомена с най - милата екскурзоводка !!!
Поздрави и до нови срещи !!!

сем. Ангелови  "

***

"ЗДРАВЕЙТЕ СЕМЕЙСTВО НА "АНА ТРАВЕЛ", ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СВОЕ ИМЕ И ОТ ТОВА НА МОЯТА КОМПАНИЯ ЗА ЧУДЕСНОТО ПРЕКАРВАНЕ НА ЛЕВКАДА И В ЧАСТНОСТ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВЕНЦИ ЗА НЕГОВИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И  ВНИМАНИЕТО,КОЕТО ОТДЕЛЯШЕ ЗА НУЖДИТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ГРУПАТА И СВОЕВРЕМЕННО И АДЕКВАТНО РЕШАВАШЕ ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОБЛЕМИ.

Maria Kireva"

***

" Здравейте,

Искам да сърдечно благодаря на целия екип на Ана Травел за незабравимата екскурзия до Лефкада.

Благодаря на Весела затова, че беше винаги усмихната и организираше всичко с лекота.

Благодаря на Венци, че внасяше настроение през цялото време и че успяваше да даде отговор на всеки въпрос J.

За мен целият престой в Лефкада беше истинско удоволствие. Мисля, че вие сте една от малкото, може би единствената, туристическа агенция, която работи изцяло в посока удовлетворението на всеки един клиент, която търси диалог с всеки, която импровизира, и то по най-добрия начин, и която максимално се съобразява с желанията на всички. Пожелавам ви и в бъдеще да сте все така духовити, енергични, позитивни, да се радвате на все повече и повече доволни и усмихнати клиенти и да стигнете и до най-недостижимите точки на света.

До нови срещи!

Поздрави,

Силвия

Silvia Alexandrova
Solution Sales Development Manager   "

***

"Здравейте , Ана Травел !

Искам да Ви благодаря за невероятното пътуване в събота ( 13.07 )до Александруполис . Всичко премина успешно , нямам думи да Ви изкажа колко заредена се чувствам от преживяното . Нямам никакви препоръки към Вас , всичко беше перфектно , бъдете винаги толкова мили и отзивчиви ! Специални благодарности към нашата екскурзоводка Силвия , не съм виждала някой толкова загрижен за туристите си и толкова добре подготвен . Обикновено сме свикнали младите да четат , дори да сричат някакъв непознат за тях текст , но тя ни разказа всичко толкова интересно и успя да привлече вниманието на цялата група ! Благодаря на целия екип за организацията ! Пожелавам си да се видим отново и то скоро ! До нови срещи ! Вие сте професионалисти ! Браво !"

НАДЕЖДА

*****

"Здравейте Госпожо Ани Димова и екипа на Ана Травел!

Във връзка с екскурзията до Александрополис на 21.07.2012 бих искала да изразя благодарност към вашия екип за старанието,  което проявиха, за добрата подготовка на Силвия, за търпението им, за проявеното разбиране, за шеговития и търпелив тон на Венцислав и изобщо за цялото прекрасно прекарване!  Благодаря Ви от сърце и много успехи за напред Ви желая! "

Таня Дончева

*****

"Благодаря Ви много за прекрасните мигове, които споделихме заедно!
Желая Ви винаги да сте толкова позитивни, весели и добри професионалисти!
Надявам се да изживея още незабравими моменти с Вас! "

Поздрави и до скоро!
Наталия

*****

"Здравейте,
искаме да ви благодарим за невероятната екскурзия, която организирахте за нас. Изкарахме си страхотно! Ще разчитаме на вас и в бъдеще!"

Хубав ден,
Велина Янева
Теодор Наков

*****

"Здравейте на всички от Ана Травел, позволете ми да изразя благодарност на вашата компания и екскурзоводи с които съм имала честта да пътувам до сега - Ани и Венци за тяхното професионално и търпеливо отношение към работата с клиенти.При първото ми пътуване с Ани бях очарована от организацията и информацията която получих по време на пътуването.За мой късмет имах щастието да пътувам и втори път с компанията този път екскурзовод ни беше Венци-професионализма се повтори.На всички въпроси и проблеми на пътниците винаги са насреща.Въпреки многото километри които пътуваме,те не се усещат,през цялото пътуване вицове,гатанки и когато се прибера в България  съм заредена със сили и енергия да се справям по-добре със сивото ежедневие и това благодарение на всички Вас.Вие сте страхотни-продължавайте в същия дух.На всички вас едно голямо БЛАГОДАРЯ."

ВЕНЕТА КЬОЛЧЕВА

*****

"Благодарим на фирма Ана Травел, за чудесното пътуване на 22.06.13 г. до Алесандропулис.Благодарим на Венци екскурзовода и шофьора на автобуса Тошко, за професионализма,  доброто отношение и забавното пътуване.Бъдете все така всеотдайни и позитивни!Прекарахме незабравима събота с цялото ни семейство и нашите приятели: "

Антончо, Ангел и Майя Милеви; Антоанета Иванова; Зорница, Георги и Веселин Григорови

****

"Здравейте ,
на 16.02 пътувахме до Пирот и Ниш с Вашата агенция, за мен и приятелят ми беше удоволствие да прекараме деня си с организараната перфектно от Вас екскурзия до Пирот и Ниш . Искаме да Ви благодарим за чудесното обслужване и невероятната подготовка на Силвия , която ни разказа толкова интересни факти за Сърбия , които не бяхме чули до сега и която старателно ни обясни къде какво има и какво може да правим през свободното си време в Ниш . Бихме се радвали да пътуваме с Вас отново . Също искаме да попитаме дали бихте организирали и екскурзия до Белград , тъй като останахме очаровани от Ниш и искаме да опознаем нашата съседка Сърбия .
Поздрави и до нови срещи !!! "
 
Тинка Трифонова

****

"Страхотно си изкарахме вчера в Александропулис. Професионализмът ви работи във ваша полза. Благодаря. "

Росица Маджарова
******

"Здравейте.

 
Екскурзията беше страхотна, Роси е страхотна екскурзоводка , хората, с които бях, също бяха много лъчезарни и забавни!
 
Наистина останах с много добри впечатления! "

Надежда Атанасова


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах