София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Ранни записвания Алания - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки

Оферта номер: П247
Вид транспорт: автобус автобус
9 дни / 7 нощувки
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2019
Анталия, Турция
Цена от: 275.00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от София със 7 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
  • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.
  • От Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора - при записани минимум 8 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица, в района на Димитровград. Цена за трансфер на човек: от Велико Търново 45 лв.; от Габрово 40 лв; от Казанлък 35 лв.; от Стара Загора 35 лв.

Пакетните цени включват:
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
•    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
•    Представител на TА по време на пътуването
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
•    Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
•    Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
•   Продължителността на пътуването е около 20 - 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 Хотели по програмата
EFTALIA AYTUR 3*
EFTALIA AYTUR 3*  
Анталия, Турция
от
275 лв.
GOLD TWIN BEACH 3*
GOLD TWIN BEACH 3*  
Анталия, Турция
от
304 лв.
XEONO EFTALIA RESORT - 4*
XEONO EFTALIA RESORT - 4*  
Анталия, Турция
от
348 лв.
ALAIYE KLEOPATRA 4*
ALAIYE KLEOPATRA 4*  
Анталия, Турция
от
358 лв.
KLEOPATRA ADA HOTEL 3*
KLEOPATRA ADA HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
362 лв.
CLUB HOTEL MIRABELL - 4*
CLUB HOTEL MIRABELL - 4*  
Анталия, Турция
от
366 лв.
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*  
Анталия, Турция
от
366 лв.
KLAS DOM HOTEL 3*
KLAS DOM HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
367 лв.
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*  
Анталия, Турция
от
372 лв.
ANJELIQ DOWNTOWN 3*
ANJELIQ DOWNTOWN 3*  
Анталия, Турция
от
372 лв.
MAY GARDEN CLUB 4*
MAY GARDEN CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
372 лв.
ANJELIQ HOUSE
ANJELIQ HOUSE  
Анталия, Турция
от
372 лв.
KRIZANTEM HOTEL 4*
KRIZANTEM HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
374 лв.
KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*
KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*  
Анталия, Турция
от
380 лв.
KLEOPATRA BEACH 4*
KLEOPATRA BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
380 лв.
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*  
Анталия, Турция
от
390 лв.
GANITA HOLIDAY CLUB - 4*
GANITA HOLIDAY CLUB - 4*  
Анталия, Турция
от
390 лв.
MAYA WORLD BEACH ALANYA
MAYA WORLD BEACH ALANYA  
Анталия, Турция
от
392 лв.
KATYA HOTEL 4+*
KATYA HOTEL 4+*  
Анталия, Турция
от
392 лв.
LONICERA CITY HOTEL 3*
LONICERA CITY HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
393 лв.
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
400 лв.
MC. MAHBERI BEACH 3 +*
MC. MAHBERI BEACH 3 +*  
Анталия, Турция
от
400 лв.
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*  
Анталия, Турция
от
402 лв.
MYSEA HOTELS ALARA 3*
MYSEA HOTELS ALARA 3*  
Анталия, Турция
от
402 лв.
LARISSA HOLIDAY BEACH 4*
LARISSA HOLIDAY BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
406 лв.
STELLA BEACH HOTEL 5*
STELLA BEACH HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
409 лв.
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*  
Анталия, Турция
от
415 лв.
XPERIA GRAND BALİ - 4*
XPERIA GRAND BALİ - 4*  
Анталия, Турция
от
415 лв.
SULTAN SIPAHI RESORT
SULTAN SIPAHI RESORT  
Анталия, Турция
от
415 лв.
АNJELIQUE RESORT & SPA 4*
АNJELIQUE RESORT & SPA 4*  
Анталия, Турция
от
416 лв.
CLUB ANJELIQUE RESORT & SPA 4*
CLUB ANJELIQUE RESORT & SPA 4*  
Анталия, Турция
от
416 лв.
SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*
SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*  
Анталия, Турция
от
418 лв.
INOVA BEACH HOTEL 4*
INOVA BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
427 лв.
GRAND SANTANA HOTEL 4*
GRAND SANTANA HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
427 лв.
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*  
Анталия, Турция
от
429 лв.
HOLIDAY PARK RESORT 4 +*
HOLIDAY PARK RESORT 4 +*  
Анталия, Турция
от
429 лв.
HEDEF ROSE GARDEN 3 +*
HEDEF ROSE GARDEN 3 +*  
Анталия, Турция
от
429 лв.
HOLIDAY GARDEN RESORT 4 +*
HOLIDAY GARDEN RESORT 4 +*  
Анталия, Турция
от
429 лв.
MERIDIA BEACH HOTEL
MERIDIA BEACH HOTEL  
Анталия, Турция
от
434 лв.
EFTALIA AQUA HOTEL  5*
EFTALIA AQUA HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
442 лв.
EFTALIA MARIN 5*
EFTALIA MARIN 5*  
Анталия, Турция
от
442 лв.
CLUB TITAN HOTEL 4*
CLUB TITAN HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
445 лв.
TITAN GARDEN HOTEL - 4*
TITAN GARDEN HOTEL - 4*  
Анталия, Турция
от
445 лв.
MC PARK  RESORT HOTEL & SPA 4 +*
MC PARK RESORT HOTEL & SPA 4 +*  
Анталия, Турция
от
446 лв.
MC. ARANCIA RESORT  4 +*
MC. ARANCIA RESORT 4 +*  
Анталия, Турция
от
446 лв.
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
KEMAL BAY 5*
KEMAL BAY 5*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
FIRST CLASS HOTEL 5*
FIRST CLASS HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
CONCORDIA CELES 5*
CONCORDIA CELES 5*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
ORANGE COUNTY ALANYA 5*
ORANGE COUNTY ALANYA 5*  
Анталия, Турция
от
454 лв.
PALMERAS BEACH CLUB 4*
PALMERAS BEACH CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
458 лв.
EFTALIA OCEAN HOTEL 5*
EFTALIA OCEAN HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
462 лв.
LARISSA HILL BEACH 4*
LARISSA HILL BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
464 лв.
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*  
Анталия, Турция
от
468 лв.
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
468 лв.
THE INN RESORT 5*
THE INN RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
468 лв.
TITAN SELECT - 5*
TITAN SELECT - 5*  
Анталия, Турция
от
468 лв.
MIRADOR HOTEL 4*
MIRADOR HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
472 лв.
ARMAS PRESTIGE HOTEL
ARMAS PRESTIGE HOTEL  
Анталия, Турция
от
473 лв.
NOXINN DELUXE HOTEL 5* <font color=red> NEW 2019</font>
NOXINN DELUXE HOTEL 5* NEW 2019  
Анталия, Турция
от
473 лв.
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
473 лв.
XPERIA SARAY BEACH - 4*
XPERIA SARAY BEACH - 4*  
Анталия, Турция
от
484 лв.
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
486 лв.
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
488 лв.
KAHYA RESORT AQUA & SPA
KAHYA RESORT AQUA & SPA  
Анталия, Турция
от
489 лв.
Вижте също
Оферта № П247


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах