София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Ранни записвания Кемер - Лято 2020 Самолетна програма 7 нощувки

Оферта номер: П229
Вид транспорт: самолет самолет
8 дни / 7 нощувки
Ранни записвания Кемер - Лято 2019 Самолетна програма Чартърен полет София - Анталия - София 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване. Летищни такси
Анталия - Кемер, Турция
Цена от: 539.81 лв.
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Ранни записвания  Кемер - Лято 2019  Самолетна програма  7 нощувки
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 01.05.2019; 08.05.2019; 15.05.2019; 22.05.2019; 29.05.2019; 05.06.2019; 12.06.2019; 19.06.2019; 26.06.2019; 03.07.2019; 21.08.2019; 28.08.2019; 04.09.2019; 11.09.2019; 18.09.2019; 25.09.2019; 02.10.2019; 09.10.2019
ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.11.2018
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.
    В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8791                     11:05 София - 12:35 Анталия
Връщане       FB8792                     13:25 Анталия - 14:45 София
Тип самолет:                                   Airbus 319
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Авиокомпания:                              Bulgaria Air

 
Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия. 
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
  
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни; 
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни. 
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.
Права на потребителите:
 •  Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
 
Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.Хотели по програмата
GRAND HOTEL DERIN 4*
GRAND HOTEL DERIN 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
264 €
ARES CITY HOTEL 3*
ARES CITY HOTEL 3*  
Анталия - Кемер, Турция
от
284 €
ARES HOTEL 3*
ARES HOTEL 3*  
Анталия - Кемер, Турция
от
286 €
ARES BLUE HOTEL 3*
ARES BLUE HOTEL 3*  
Анталия - Кемер, Турция
от
300 €
ARES DREAM HOTEL 4*
ARES DREAM HOTEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
300 €
L
L'ANCORA BEACH 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
316 €
BLAUHIMMEL HOTEL
BLAUHIMMEL HOTEL  
Анталия - Кемер, Турция
от
338 €
TU CASA GELIDONYA HOTEL
TU CASA GELIDONYA HOTEL  
Анталия - Кемер, Турция
от
340 €
BOTANIK FELIZIYA HOTEL 3*
BOTANIK FELIZIYA HOTEL 3*  
Анталия - Кемер, Турция
от
343 €
MONNA ROZA BEACH RESORT 4*
MONNA ROZA BEACH RESORT 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
344 €
VIKING SUITE
VIKING SUITE  
Анталия - Кемер, Турция
от
348 €
MONNA ROZA GARDEN RESORT 4*
MONNA ROZA GARDEN RESORT 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
350 €
CLUB HOTEL SUNBEL 4*
CLUB HOTEL SUNBEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
351 €
IRON AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4*
IRON AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
360 €
GRAND RING HOTEL 5*
GRAND RING HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
364 €
SEA GULL HOTEL 4 *
SEA GULL HOTEL 4 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
368 €
ARMAS BEACH RESORT 4*
ARMAS BEACH RESORT 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
368 €
ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL 5*
ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
370 €
VIKING STAR 5*
VIKING STAR 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
370 €
FAME RESIDENCE PARK 4*
FAME RESIDENCE PARK 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
372 €
SIMENA HOLIDAY VILLAGE & VILLAS HV 1
SIMENA HOLIDAY VILLAGE & VILLAS HV 1  
Анталия - Кемер, Турция
от
379 €
KARMIR RESORT & SPA 5*
KARMIR RESORT & SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
387 €
PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*
PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
387 €
SIMENA HOTEL 5*
SIMENA HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
388 €
BOTANIC MAGIC DREAM 4*
BOTANIC MAGIC DREAM 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
388 €
BOTANIK GRAND LUKULUS
BOTANIK GRAND LUKULUS  
Анталия - Кемер, Турция
от
388 €
FAME RESIDENCE GOYNUK 4*
FAME RESIDENCE GOYNUK 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
390 €
ARMAS LABADA HOTEL 5*
ARMAS LABADA HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
393 €
PERRE LA MER HOTEL 5*
PERRE LA MER HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
399 €
VIKING NONA BEACH 4*
VIKING NONA BEACH 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
400 €
FAME HOTEL 3*
FAME HOTEL 3*  
Анталия - Кемер, Турция
от
400 €
ELDAR RESORT 4*
ELDAR RESORT 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
411 €
QUEENS PARK GOYNUK 5*
QUEENS PARK GOYNUK 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
416 €
DOSINIA LUXURY RESORT 5*
DOSINIA LUXURY RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
418 €
SULTAN BELDIBI 4*
SULTAN BELDIBI 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
430 €
PGS KIRIS RESORT 5*
PGS KIRIS RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
433 €
GOLDEN LOTUS HOTEL 4*
GOLDEN LOTUS HOTEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
436 €
ARMAS GUL BEACH HOTEL 5*
ARMAS GUL BEACH HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
438 €
BOTANIK RESORT HOTEL 4*
BOTANIK RESORT HOTEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
442 €
ARMAS TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*
ARMAS TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
443 €
ROX ROYAL HOTEL (ex.GRAND HABER)
ROX ROYAL HOTEL (ex.GRAND HABER)  
Анталия - Кемер, Турция
от
445 €
QUEEN
QUEEN'S PARK LA JARDIN  
Анталия - Кемер, Турция
от
448 €
ZENA RESORT 5*
ZENA RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
448 €
AKKA HOTELS PARK CLAROS 4*
AKKA HOTELS PARK CLAROS 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
452 €
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4*
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
454 €
ONKEL RESORT 5*
ONKEL RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
455 €
ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*
ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
464 €
SAILOR’S BEACH CLUB - 4 *
SAILOR’S BEACH CLUB - 4 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
466 €
KILIKYA RESORT CAMYUVA 4*
KILIKYA RESORT CAMYUVA 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
467 €
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
490 €
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA  5*
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
490 €
CRYSTAL FLORA BEACH 5*
CRYSTAL FLORA BEACH 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
490 €
SIMENA SUN CLUB HV1
SIMENA SUN CLUB HV1  
Анталия - Кемер, Турция
от
502 €
FAME RESIDENCE KEMER 5*
FAME RESIDENCE KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
503 €
TUI FUN&SUN MIAROSA GHAZAL RESORT 5*
TUI FUN&SUN MIAROSA GHAZAL RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
511 €
MEDER RESORT HOTEL - 5 *
MEDER RESORT HOTEL - 5 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
514 €
PIRATES BEACH CLUB
PIRATES BEACH CLUB  
Анталия - Кемер, Турция
от
516 €
ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*
ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
532 €
LOCEANICA BEACH RESORT 5*
LOCEANICA BEACH RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
534 €
AMARA PRESTIGE 5 *
AMARA PRESTIGE 5 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
550 €
MAYA WORLD IMPERIAL 4*
MAYA WORLD IMPERIAL 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
552 €
AMARA CLUB MARINE NATURE 5*
AMARA CLUB MARINE NATURE 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
557 €
SEVEN SEAS HOTEL LIFE - 5 *
SEVEN SEAS HOTEL LIFE - 5 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
560 €
QUEENS PARK TEKIROVA 5*
QUEENS PARK TEKIROVA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
564 €
AKKA ALINDA HOTEL 5*
AKKA ALINDA HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
564 €
MARTI MYRA 5*
MARTI MYRA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
565 €
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
568 €
KILIKYA PALACE GOYNUK5*
KILIKYA PALACE GOYNUK5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
582 €
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *  
Анталия - Кемер, Турция
от
590 €
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER 5*
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
595 €
MIRAGE PARK RESORT 5*
MIRAGE PARK RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
602 €
ASTERIA KEMER RESORT 5*
ASTERIA KEMER RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
605 €
ORANGE COUNTY DE LUXE 5*
ORANGE COUNTY DE LUXE 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
608 €
ARMAS LUXURY RESORT AND VILLAS 5*
ARMAS LUXURY RESORT AND VILLAS 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
611 €
GRAND PARK KEMER 4*
GRAND PARK KEMER 4*  
Анталия - Кемер, Турция
от
614 €
PALOMA FORESTA RESORT SPA 5*
PALOMA FORESTA RESORT SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
614 €
MIRADA DEL MAR HOTEL 5*
MIRADA DEL MAR HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
662 €
BAIA CLUB KEMER 5*
BAIA CLUB KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
680 €
RIXOS BELDIBI HOTEL 5*
RIXOS BELDIBI HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
688 €
RIXOS SUNGATE 5*
RIXOS SUNGATE 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
736 €
BARUT KEMER RESORT 5*
BARUT KEMER RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
742 €
AKKA ANTEDON HOTEL 5*
AKKA ANTEDON HOTEL 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
750 €
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
823 €
AMARA DOLCE VITA LUXURY RESORT 5*
AMARA DOLCE VITA LUXURY RESORT 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
823 €
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
839 €
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
890 €
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5*
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
1197 €
MAXX ROYAL KEMER 5*
MAXX ROYAL KEMER 5*  
Анталия - Кемер, Турция
от
1987 €
Вижте също
Оферта № П229


Етикети
кемер лято 2019 , почивки лято 2019 турция , почивки 2019 , автобус анталия кемер 2019 , почивки анталия кемер лятo 2019 , почивки анталия кемер лято 2019 , ранни записвания лято 2019 анталия кемер , анталия кемер ранни записвания 2019 , промоции анталия кемер 2019 , турция лято 2019 , ранни записвания лято 2019 турция , анталия кемер автобус 2019 , почивка лято 2019 в анталия кемер автобус , ранни записвания лято 2019 в турция , ранни записвания лято 2019 в анталия кемер , ранни записвания за турция 2019 , анталия кемер лято 2019 самолет , почивки анталия кемер 2019 от софия , ранни записвания турция 2019 от софия , анталия кемер автобус 2019 от варна , анталия кемер ранни записвания 2019 от варна , анталия кемер 2019 ранни записвания чартър , автобусни почивки анталия кемер 2019 от в. търново , промоция анталия кемер 2019 от бургас , анталия кемер супер промоция 2019 от софия , отстъпки за ранни записвания анталия кемер 2019 , отстъпки лято 2019 анталия кемер , ранни записвания лято 2019 турция , анталия кемер лято 2019 самолет от варна , автобус анталия кемер от софия , автобус анталия кемер от варна , автобус анталия кемер от стара загора , автобус анталия кемер от габрово , автобус анталия кемер от валико търново , отстъпки анталия кемер 2019 , почивки турция 2019 , почивки анталия кемер 2019 ранни записвания , почивки анталия кемер лято 2019 от софия , ранни записвания лято 2019 анталия кемер от варна , анталия кемер ранни записвания 2019 от стара загора , промоции анталия кемер 2019 от варна , турция лято 2019 от пловдив , ранни записвания лято 2019 турция , анталия кемер автобус 2019 супер цени , почивка лято 2019 в анталия кемер промоция , ранни записвания лято 2019 в турция промоции , ранни записвания лято 2019 в анталия кемер топ оферта , ранни записвания за турция 2019 топ оферта , анталия кемер лято 2019 промоция , почивки анталия кемер 2019 промоция , ранни записвания турция 2019 промоция , antalya kemer 2019 , ranni zasisavqniq 2019 antalya kemer , antalya kemer turciq po4ivka 2019 , promociq antalya kemer 2019 , super oferta antalya kemer avotobus 2019 , antalya kemer ot varna avtobus 2019 , lqto 2019 turciq , ranni zapisvania turcia 2019 , siper oferta antalya kemer 2019 , otstapki za ranno zapisvane antalya kemer 2019 , antalya kemer avtobus ot varna , antalya kemer avtobus ot sofiq , antalya kemer avtobus ot byrgas , antalya kemer avtobus ot burgas , antalya kemer avtobus ot stara zagora , antalya kemer super spo 2019 , antalya kemer last minute 2019 , promociq antalya kemer 2019 , rodos antalya kemer 2019 , kolko kilometra e do antalya kemer , antalya kemer 2019 , ranni zapisvaniq antalya kemer 2019 , antalya kemer po4ivka 2019 , antalya po4ivki 2019


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах