София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Ранни записвания Лара - Лято 2019 Самолетна програма с 7 нощувки

Оферта номер: П230
Вид транспорт: самолет самолет
8 дни / 7 нощувки
Ранни записвания Лара - Лято 2019 Самолетна програма с 7 нощувки Чартърен полет София - Анталия - София 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване. Летищни такси
Анталия - Лара, Турция
Цена от: 936.84 лв.
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Ранни записвания  Лара - Лято 2019  Самолетна програма с 7 нощувки
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 01.05.2019; 08.05.2019; 15.05.2019; 22.05.2019; 29.05.2019; 05.06.2019; 12.06.2019; 19.06.2019; 26.06.2019; 03.07.2019; 21.08.2019; 28.08.2019; 04.09.2019; 11.09.2019; 18.09.2019; 25.09.2019; 02.10.2019; 09.10.2019
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.11.2018
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8791                     11:05 София - 12:35 Анталия
Връщане       FB8792                     13:25 Анталия - 14:45 София
Тип самолет:                                   Airbus 319
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Авиокомпания:                              Bulgaria Air

 
Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия. 
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
 
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни; 
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни. 
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.
 
Права на потребителите:
 •  Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
 
Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.Хотели по програмата
ASTERIA KREMLIN PALACE 5 *
ASTERIA KREMLIN PALACE 5 *  
Анталия - Лара, Турция
от
502 €
SEA LIFE FAMILY RESORT 5*
SEA LIFE FAMILY RESORT 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
511 €
LARA FAMILY CLUB 5*
LARA FAMILY CLUB 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
535 €
PORTO BELLO RESORT & SPA 5*
PORTO BELLO RESORT & SPA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
542 €
WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*
WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
547 €
RAMADA RESORT LARA 5*
RAMADA RESORT LARA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
559 €
LAREN FAMILY RESORT & SPA 5*
LAREN FAMILY RESORT & SPA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
583 €
CLUB HOTEL SERA 5*
CLUB HOTEL SERA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
583 €
RIXOS DOWNTOWN 5*
RIXOS DOWNTOWN 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
601 €
RAMADA PLAZA ANTALYA 5*
RAMADA PLAZA ANTALYA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
607 €
KERVANSARAY HOTEL KUNDU - 5*
KERVANSARAY HOTEL KUNDU - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
607 €
FAME RESIDENCE LARA - 5*
FAME RESIDENCE LARA - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
621 €
CLUB HOTEL FALCON 4*
CLUB HOTEL FALCON 4*  
Анталия - Лара, Турция
от
629 €
VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*
VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
633 €
KERVANSARAY HOTEL LARA - 5*
KERVANSARAY HOTEL LARA - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
638 €
SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*
SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
663 €
GRAND PARK LARA 4 *
GRAND PARK LARA 4 *  
Анталия - Лара, Турция
от
670 €
DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*
DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
684 €
ASKA LARA RESORT & SPA 5*
ASKA LARA RESORT & SPA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
694 €
MIRACLE RESORT HOTEL 5*
MIRACLE RESORT HOTEL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
697 €
DELPHIN PALACE 5*
DELPHIN PALACE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
704 €
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
710 €
DELPHIN BE GRAND RESORT 5*
DELPHIN BE GRAND RESORT 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
716 €
BAIA LARA HOTEL 5*
BAIA LARA HOTEL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
739 €
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
751 €
TITANIC BEACH RESORT - 5*
TITANIC BEACH RESORT - 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
781 €
CONCORDE DELUXE RESORT 5*
CONCORDE DELUXE RESORT 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
821 €
IC GREEN PALACE 5*
IC GREEN PALACE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
833 €
LIMAK LARA DELUXE 5*
LIMAK LARA DELUXE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
845 €
ADALYA ELITE LARA 5*
ADALYA ELITE LARA 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
858 €
ROYAL HOLIDAY PALACE 5*
ROYAL HOLIDAY PALACE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
860 €
ROYAL SEGINUS HOTEL 5*
ROYAL SEGINUS HOTEL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
860 €
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
860 €
DELPHIN IMPERIAL 5*
DELPHIN IMPERIAL 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
888 €
BARUT LARA COLLECTION 5*
BARUT LARA COLLECTION 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
895 €
TITANIC MARDAN PALACE 5*
TITANIC MARDAN PALACE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
1026 €
IC RESIDENCE 5*
IC RESIDENCE 5*  
Анталия - Лара, Турция
от
1691 €
Вижте също
Оферта № П230


Етикети
лара лято 2019 , почивки лято 2019 турция , почивки 2019 , автобус анталия лара 2019 , почивки анталия лара лятo 2019 , почивки анталия лара лято 2019 , ранни записвания лято 2019 анталия лара , анталия лара ранни записвания 2019 , промоции анталия лара 2019 , турция лято 2019 , ранни записвания лято 2019 турция , анталия лара автобус 2019 , почивка лято 2019 в анталия лара автобус , ранни записвания лято 2019 в турция , ранни записвания лято 2019 в анталия лара , ранни записвания за турция 2019 , анталия лара лято 2019 самолет , почивки анталия лара 2019 от софия , ранни записвания турция 2019 от софия , анталия лара автобус 2019 от варна , анталия лара ранни записвания 2019 от варна , анталия лара 2019 ранни записвания чартър , автобусни почивки анталия лара 2019 от в. търново , промоция анталия лара 2019 от бургас , анталия лара супер промоция 2019 от софия , отстъпки за ранни записвания анталия лара 2019 , отстъпки лято 2019 анталия лара , ранни записвания лято 2019 турция , анталия лара лято 2019 самолет от варна , автобус анталия лара от софия , автобус анталия лара от варна , автобус анталия лара от стара загора , автобус анталия лара от габрово , автобус анталия лара от валико търново , отстъпки анталия лара 2019 , почивки турция 2019 , почивки анталия лара 2019 ранни записвания , почивки анталия лара лято 2019 от софия , ранни записвания лято 2019 анталия лара от варна , анталия лара ранни записвания 2019 от стара загора , промоции анталия лара 2019 от варна , турция лято 2019 от пловдив , ранни записвания лято 2019 турция , анталия лара автобус 2019 супер цени , почивка лято 2019 в анталия лара промоция , ранни записвания лято 2019 в турция промоции , ранни записвания лято 2019 в анталия лара топ оферта , ранни записвания за турция 2019 топ оферта , анталия лара лято 2019 промоция , почивки анталия лара 2019 промоция , ранни записвания турция 2019 промоция , antalya lara 2019 , ranni zasisavqniq 2019 antalya lara , antalya lara turciq po4ivka 2019 , promociq antalya lara 2019 , super oferta antalya lara avotobus 2019 , antalya lara ot varna avtobus 2019 , lqto 2019 turciq , ranni zapisvania turcia 2019 , siper oferta antalya lara 2019 , otstapki za ranno zapisvane antalya lara 2019 , antalya lara avtobus ot varna , antalya lara avtobus ot sofiq , antalya lara avtobus ot byrgas , antalya lara avtobus ot burgas , antalya lara avtobus ot stara zagora , antalya lara super spo 2019 , antalya lara last minute 2019 , promociq antalya lara 2019 , rodos antalya lara 2019 , kolko kilometra e do antalya lara , antalya lara 2019 , ranni zapisvaniq antalya lara 2019 , antalya lara po4ivka 2019 , antalya po4ivki 2019


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах