София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Ранни записвания Сиде - Лято 2019 Самолетна програма с 7 нощувки

Оферта номер: П231
Вид транспорт: самолет самолет
8 дни / 7 нощувки
Ранни записвания Сиде - Лято 2019 Самолетна програма Чартърен полет София - Анталия - София 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване. Летищни такси
Анталия - Сиде, Турция
Цена от: 676.72 лв.
 • Програма
 • Цената включва
 • Полезно
Ранни записвания  Сиде - Лято 2019  Самолетна програма с 7 нощувки
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 01.05.2019; 08.05.2019; 15.05.2019; 22.05.2019; 29.05.2019; 05.06.2019; 12.06.2019; 19.06.2019; 26.06.2019; 03.07.2019; 21.08.2019; 28.08.2019; 04.09.2019; 11.09.2019; 18.09.2019; 25.09.2019; 02.10.2019; 09.10.2019

ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.11.2018
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8791                     11:05 София - 12:35 Анталия
Връщане       FB8792                     13:25 Анталия - 14:45 София
Тип самолет:                                   Airbus 319
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Авиокомпания:                              Bulgaria Air

 
Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия. 
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни; 
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни. 
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.
Права на потребителите:
 •  Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.
Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.Хотели по програмата
HOLIDAY CITY HOTEL 4*
HOLIDAY CITY HOTEL 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
346 €
SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*
SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*  
Анталия - Сиде, Турция
от
358 €
MIAMI BEACH HOTEL 3*
MIAMI BEACH HOTEL 3*  
Анталия - Сиде, Турция
от
364 €
HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*
HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
383 €
CENGER BEACH RESORT
CENGER BEACH RESORT  
Анталия - Сиде, Турция
от
388 €
SWEET PARK HOTEL 4*
SWEET PARK HOTEL 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
396 €
LYRA RESORT & SPA 5*
LYRA RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
411 €
SEHER SUN BEACH - 4 *
SEHER SUN BEACH - 4 *  
Анталия - Сиде, Турция
от
416 €
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
420 €
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
420 €
RAMADA RESORT SIDE 5*
RAMADA RESORT SIDE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
434 €
SUN BEACH HOTEL 3*
SUN BEACH HOTEL 3*  
Анталия - Сиде, Турция
от
442 €
CESARS RESORT SIDE 5*
CESARS RESORT SIDE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
447 €
LINDA RESORT 5*
LINDA RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
448 €
CALIDO MARIS HOTEL 5*
CALIDO MARIS HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
452 €
MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*
MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
457 €
SUN BEACH PARK HOTEL 4*
SUN BEACH PARK HOTEL 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
462 €
SERENIS HOTEL 5*
SERENIS HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
469 €
SIDEKUM HOTEL 5*
SIDEKUM HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
472 €
SEHER SUN PALACE 5*
SEHER SUN PALACE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
472 €
GRAND SEKER 4*
GRAND SEKER 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
474 €
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
475 €
VENUS HOTEL 4*
VENUS HOTEL 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
483 €
J
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
485 €
SIDE SUN CLUB 4*
SIDE SUN CLUB 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
487 €
ORFEUS PARK HOTEL - 4*
ORFEUS PARK HOTEL - 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
491 €
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
499 €
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA 5*
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
499 €
MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*
MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
503 €
ARMAS BELLA LUNA 4*
ARMAS BELLA LUNA 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
507 €
ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*
ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
507 €
COROLLA SIDE HOTEL - 4 *
COROLLA SIDE HOTEL - 4 *  
Анталия - Сиде, Турция
от
515 €
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
515 €
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
517 €
LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*
LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
521 €
OZLEM GARDEN HOTEL 3*
OZLEM GARDEN HOTEL 3*  
Анталия - Сиде, Турция
от
521 €
HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*
HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
522 €
ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)
ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)  
Анталия - Сиде, Турция
от
523 €
SUNMELIA BEACH 5*
SUNMELIA BEACH 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
523 €
THRONE BEACH RESORT & SPA 5*
THRONE BEACH RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
527 €
KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*
KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
528 €
CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*
CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
530 €
BARUT B SUITES 4*
BARUT B SUITES 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
531 €
OTIUM ECO CLUB 5*
OTIUM ECO CLUB 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
535 €
LRS PORT RIVER & SPA HOTEL 5*
LRS PORT RIVER & SPA HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
536 €
VONRESORT GOLDEN COAST 5*
VONRESORT GOLDEN COAST 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
539 €
STARLIGHT RESORT HOTEL 5*
STARLIGHT RESORT HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
540 €
SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*
SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
540 €
CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*
CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
547 €
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
548 €
PEMAR BEACH RESORT - 5*
PEMAR BEACH RESORT - 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
548 €
SILENCE BEACH RESORT 5*
SILENCE BEACH RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
552 €
KAMELYA K CLUB 5*
KAMELYA K CLUB 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
555 €
RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*
RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
555 €
VONRESORT ELITE HOTEL 5*
VONRESORT ELITE HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
555 €
GRAND PRESTIGE HOTEL 5*
GRAND PRESTIGE HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
557 €
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
560 €
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
562 €
SEA PLANET RESORT & SPA 5*
SEA PLANET RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
562 €
SEA WORLD RESORT & SPA 5*
SEA WORLD RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
570 €
LARISSA STONE PALACE 5*
LARISSA STONE PALACE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
584 €
SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*
SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
586 €
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
586 €
IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*
IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
588 €
SENTIDO TURAN PRINCE 5*
SENTIDO TURAN PRINCE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
589 €
HANE FAMILY RESORT 4*
HANE FAMILY RESORT 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
599 €
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
601 €
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
601 €
SEHER RESORT 5*
SEHER RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
602 €
VALENTINE RESORT & SPA 5*
VALENTINE RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
602 €
HANE HOTEL SIDE 4*
HANE HOTEL SIDE 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
607 €
TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*
TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
608 €
ARCANUS SIDE RESORT 5*
ARCANUS SIDE RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
611 €
OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*
OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
611 €
KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*
KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
626 €
SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*
SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
635 €
TRENDY SIDE BEACH 4*
TRENDY SIDE BEACH 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
646 €
CLUB NENA SIDE 5*
CLUB NENA SIDE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
648 €
VILLA SIDE RESIDENCE 5*
VILLA SIDE RESIDENCE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
649 €
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
649 €
TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*
TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
661 €
ALBA RESORT HOTEL 5*
ALBA RESORT HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
664 €
ALBA QUEEN HOTEL 5*
ALBA QUEEN HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
680 €
NASHIRA RESORT HOTEL 5*
NASHIRA RESORT HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
689 €
CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*
CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
695 €
CRYSTAL PALACE 5*
CRYSTAL PALACE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
695 €
KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
714 €
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
715 €
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
715 €
BOSPHORUS SORGUN 5*
BOSPHORUS SORGUN 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
732 €
THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*
THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
743 €
LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*
LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
744 €
AYDINBEY KING
AYDINBEY KING'S PALACE - 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
748 €
BARUT HOTELS HEMERA 5*
BARUT HOTELS HEMERA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
751 €
THE XANTE RESORT & SPA 5*
THE XANTE RESORT & SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
751 €
PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*
PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
753 €
TRENDY ASPENDOS BEACH 5*
TRENDY ASPENDOS BEACH 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
762 €
PALOMA OCEANA RESORT 5*
PALOMA OCEANA RESORT 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
767 €
TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*
TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
783 €
PALOMA ORENDA RESORT
PALOMA ORENDA RESORT  
Анталия - Сиде, Турция
от
795 €
ALBA ROYAL HOTEL 5*
ALBA ROYAL HOTEL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
799 €
TURQUOISE RESORT - 5 *
TURQUOISE RESORT - 5 *  
Анталия - Сиде, Турция
от
800 €
ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
808 €
ROYAL TAJ MAHAL 5*
ROYAL TAJ MAHAL 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
808 €
ROYAL DRAGON 5*
ROYAL DRAGON 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
808 €
ARUM BARUT COLLECTION 5*
ARUM BARUT COLLECTION 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
825 €
VOYAGE SORGUN 5*
VOYAGE SORGUN 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
828 €
SUNIS KUMKOY BEACH 5*
SUNIS KUMKOY BEACH 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
830 €
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE  
Анталия - Сиде, Турция
от
837 €
SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*
SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
854 €
BARUT SORGUN SENSATORI 5*
BARUT SORGUN SENSATORI 5*  
Анталия - Сиде, Турция
от
884 €
BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*
BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*  
Анталия - Сиде, Турция
от
1062 €
Вижте също
Оферта № П231


Етикети
сиде лято 2019 , почивки лято 2019 турция , почивки 2019 , автобус анталия сиде 2019 , почивки анталия сиде лятo 2019 , почивки анталия сиде лято 2019 , ранни записвания лято 2019 анталия сиде , анталия сиде ранни записвания 2019 , промоции анталия сиде 2019 , турция лято 2019 , ранни записвания лято 2019 турция , анталия сиде автобус 2019 , почивка лято 2019 в анталия сиде автобус , ранни записвания лято 2019 в турция , ранни записвания лято 2019 в анталия сиде , ранни записвания за турция 2019 , анталия сиде лято 2019 самолет , почивки анталия сиде 2019 от софия , ранни записвания турция 2019 от софия , анталия сиде автобус 2019 от варна , анталия сиде ранни записвания 2019 от варна , анталия сиде 2019 ранни записвания чартър , автобусни почивки анталия сиде 2019 от в. търново , промоция анталия сиде 2019 от бургас , анталия сиде супер промоция 2019 от софия , отстъпки за ранни записвания анталия сиде 2019 , отстъпки лято 2019 анталия сиде , ранни записвания лято 2019 турция , анталия сиде лято 2019 самолет от варна , автобус анталия сиде от софия , автобус анталия сиде от варна , автобус анталия сиде от стара загора , автобус анталия сиде от габрово , автобус анталия сиде от валико търново , отстъпки анталия сиде 2019 , почивки турция 2019 , почивки анталия сиде 2019 ранни записвания , почивки анталия сиде лято 2019 от софия , ранни записвания лято 2019 анталия сиде от варна , анталия сиде ранни записвания 2019 от стара загора , промоции анталия сиде 2019 от варна , турция лято 2019 от пловдив , ранни записвания лято 2019 турция , анталия сиде автобус 2019 супер цени , почивка лято 2019 в анталия сиде промоция , ранни записвания лято 2019 в турция промоции , ранни записвания лято 2019 в анталия сиде топ оферта , ранни записвания за турция 2019 топ оферта , анталия сиде лято 2019 промоция , почивки анталия сиде 2019 промоция , ранни записвания турция 2019 промоция , antalya side 2019 , ranni zasisavqniq 2019 antalya side , antalya side turciq po4ivka 2019 , promociq antalya side 2019 , super oferta antalya side avotobus 2019 , antalya side ot varna avtobus 2019 , lqto 2019 turciq , ranni zapisvania turcia 2019 , siper oferta antalya side 2019 , otstapki za ranno zapisvane antalya side 2019 , antalya side avtobus ot varna , antalya side avtobus ot sofiq , antalya side avtobus ot byrgas , antalya side avtobus ot burgas , antalya side avtobus ot stara zagora , antalya side super spo 2019 , antalya side last minute 2019 , promociq antalya side 2019 , rodos antalya side 2019 , kolko kilometra e do antalya side , antalya side 2019 , ranni zapisvaniq antalya side 2019 , antalya side po4ivka 2019 , antalya po4ivki 2019


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах