София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

GRAND KAPTAN 5*  
Разположение:

Хотелът се намира на 131 км. от летище Анталия, на 140 км. от центъра на Анталия, на 4 км. от центъра на Алания, на 50 м. от брега на морето. Построен през 1991г., с обща площ от 16 000 м2, реновиран през 2011 г.

В стаите:

Хотелът разполага с общо 334 стаи, разположени в една 5-етажна основна сграда, от които 320 Standard rooms (25-30 м2), 8 Connection rooms (2 спални с преграда, 1 баня, 50-60 м2), 2 Family rooms (2 спални, 1 баня, 50-60 м2). Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор , телефон, баня с душ, сешоар, сет за кафе/чай, минибар (вода, безалкохолни напитки , бира – безплатно), сейф (срещу депозит).

На територията на хотела:

Основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта (рибен, италиански – с предварителна резервация), 5 бара, сладкарница, открит басейн, 3 водни пързалки, СПА център, мини библиотека, магазини, паркинг. За децата: Детско меню, детски басейн, детска площадка, мини клуб (4-12г.), мини парк, мини диско, анимация. Безплатни услуги: Сауна, турска баня, парна баня, фитнес, тенис на маса, дартс, плажен волейбол, водна гимнастика, амфитеатър, анимация, Wi-Fi (в лоби). Платени услуги: Масаж, пилинг, фризьор, химическо чистене, лекар, билярд, водни спортове, рент-а-кар. ПЛАЖ: Собствен, пясъчен. Чадъри, шезлонги и матраци на плажа и при басейна – безплатно. Плажни кърпи - срещу депозит.

Хранене:

ULTRA ALL INCLUSIVE – закуска, обяд и вечеря на шведска маса, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки – без лимит (съгласно концепцията на хотела).

Ранни записвания Алания - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки

Вид транспорт: автобус автобус
9 дни / 7 нощувки
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2019
Анталия, Турция

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от София със 7 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
  • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.
  • От Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора - при записани минимум 8 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица, в района на Димитровград. Цена за трансфер на човек: от Велико Търново 45 лв.; от Габрово 40 лв; от Казанлък 35 лв.; от Стара Загора 35 лв.

Пакетните цени включват:
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
•    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
•    Представител на TА по време на пътуването
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
•    Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
•    Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
•   Продължителността на пътуването е около 20 - 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 Хотели по програмата
GOLD TWIN BEACH 3*
GOLD TWIN BEACH 3*  
Анталия, Турция
от
362 лв.
CLUB HOTEL MIRABELL - 4*
CLUB HOTEL MIRABELL - 4*  
Анталия, Турция
от
366 лв.
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*  
Анталия, Турция
от
376 лв.
MYSEA HOTELS ALARA 3*
MYSEA HOTELS ALARA 3*  
Анталия, Турция
от
378 лв.
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*  
Анталия, Турция
от
403 лв.
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*  
Анталия, Турция
от
405 лв.
MAY GARDEN CLUB 4*
MAY GARDEN CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
411 лв.
SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*
SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*  
Анталия, Турция
от
427 лв.
KLAS DOM HOTEL 3*
KLAS DOM HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
431 лв.
LONICERA CITY HOTEL 3*
LONICERA CITY HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
444 лв.
XENO EFTALIA RESORT - 4*
XENO EFTALIA RESORT - 4*  
Анталия, Турция
от
444 лв.
PALMERAS BEACH CLUB 4*
PALMERAS BEACH CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
446 лв.
KLEOPATRA ADA HOTEL 3*
KLEOPATRA ADA HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
458 лв.
KEMAL BAY 5*
KEMAL BAY 5*  
Анталия, Турция
от
466 лв.
HOLIDAY GARDEN RESORT 5*
HOLIDAY GARDEN RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
472 лв.
HEDEF ROSE GARDEN 3 +*
HEDEF ROSE GARDEN 3 +*  
Анталия, Турция
от
472 лв.
HOLIDAY PARK RESORT 5*
HOLIDAY PARK RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
472 лв.
SULTAN SIPAHI RESORT
SULTAN SIPAHI RESORT  
Анталия, Турция
от
480 лв.
SOLIS BEACH 3*
SOLIS BEACH 3*  
Анталия, Турция
от
480 лв.
KLEOPATRA BEACH 4*
KLEOPATRA BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
485 лв.
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*  
Анталия, Турция
от
485 лв.
KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*
KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*  
Анталия, Турция
от
485 лв.
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*  
Анталия, Турция
от
485 лв.
ANJELIQ DOWNTOWN 3*
ANJELIQ DOWNTOWN 3*  
Анталия, Турция
от
499 лв.
KRIZANTEM HOTEL 4*
KRIZANTEM HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
499 лв.
GREEN LIFE HOTEL 4*
GREEN LIFE HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
499 лв.
ANJELIQ HOUSE
ANJELIQ HOUSE  
Анталия, Турция
от
499 лв.
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
499 лв.
LARISSA HOLIDAY BEACH 4*
LARISSA HOLIDAY BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
501 лв.
SENTIDO NUMA BAY 5*
SENTIDO NUMA BAY 5*  
Анталия, Турция
от
511 лв.
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
513 лв.
GRAND SANTANA HOTEL 4*
GRAND SANTANA HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
524 лв.
FIRST CLASS HOTEL 5*
FIRST CLASS HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
526 лв.
STELLA BEACH HOTEL 5*
STELLA BEACH HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
526 лв.
KATYA HOTEL 4+*
KATYA HOTEL 4+*  
Анталия, Турция
от
526 лв.
NOXINN DELUXE HOTEL 5* <font color=red> NEW 2019</font>
NOXINN DELUXE HOTEL 5* NEW 2019  
Анталия, Турция
от
526 лв.
INOVA BEACH HOTEL 4*
INOVA BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
526 лв.
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*  
Анталия, Турция
от
538 лв.
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*  
Анталия, Турция
от
540 лв.
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
554 лв.
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*  
Анталия, Турция
от
554 лв.
KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*
KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
554 лв.
CONCORDIA CELES 5*
CONCORDIA CELES 5*  
Анталия, Турция
от
554 лв.
GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*
GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*  
Анталия, Турция
от
568 лв.
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
568 лв.
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*  
Анталия, Турция
от
592 лв.
MC. MAHBERI BEACH 3 +*
MC. MAHBERI BEACH 3 +*  
Анталия, Турция
от
595 лв.
GOLD CITY 5*
GOLD CITY 5*  
Анталия, Турция
от
606 лв.
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*  
Анталия, Турция
от
607 лв.
LONICERA WORLD 4*
LONICERA WORLD 4*  
Анталия, Турция
от
609 лв.
THE INN RESORT 5*
THE INN RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
609 лв.
XORIA DELUX HOTEL 5*
XORIA DELUX HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
612 лв.
ASKA BAYVIEW RESORT 4*
ASKA BAYVIEW RESORT 4*  
Анталия, Турция
от
616 лв.
CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*
CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
636 лв.
ALAIYE KLEOPATRA 4*
ALAIYE KLEOPATRA 4*  
Анталия, Турция
от
640 лв.
CLUB TITAN HOTEL 4*
CLUB TITAN HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
642 лв.
TITAN GARDEN HOTEL - 4*
TITAN GARDEN HOTEL - 4*  
Анталия, Турция
от
642 лв.
ANNABELLA PARK HOTEL 4*
ANNABELLA PARK HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
646 лв.
MAYA WORLD BEACH ALANYA
MAYA WORLD BEACH ALANYA  
Анталия, Турция
от
648 лв.
LONICERA RESORT & SPA 5*
LONICERA RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
650 лв.
MERIDIA BEACH HOTEL 4*
MERIDIA BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
650 лв.
MIRADOR HOTEL 4*
MIRADOR HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
650 лв.
XPERIA GRAND BAL&#304; - 4*
XPERIA GRAND BALİ - 4*  
Анталия, Турция
от
659 лв.
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
660 лв.
ORANGE COUNTY ALANYA 5*
ORANGE COUNTY ALANYA 5*  
Анталия, Турция
от
675 лв.
MC PARK  RESORT HOTEL & SPA 4 +*
MC PARK RESORT HOTEL & SPA 4 +*  
Анталия, Турция
от
677 лв.
SAPHIR HOTEL 4*
SAPHIR HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
677 лв.
KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*
KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
677 лв.
MC. ARANCIA RESORT  4 +*
MC. ARANCIA RESORT 4 +*  
Анталия, Турция
от
677 лв.
VIKINGEN INFINI	TY RESORT & SPA 5*
VIKINGEN INFINI TY RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
691 лв.
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
691 лв.
ARMAS PRESTIGE 5*
ARMAS PRESTIGE 5*  
Анталия, Турция
от
691 лв.
GRAND KAPTAN 5*
GRAND KAPTAN 5*  
Анталия, Турция
от
704 лв.
TITAN SELECT 5*
TITAN SELECT 5*  
Анталия, Турция
от
706 лв.
SEA LIFE BUKET HOTEL 5*
SEA LIFE BUKET HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
718 лв.
WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*
WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*  
Анталия, Турция
от
718 лв.
OZ HOTELS SUI RESORT 5*
OZ HOTELS SUI RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
718 лв.
LARISSA HILL BEACH 4*
LARISSA HILL BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
724 лв.
WHITE CITY RESORT HOTEL 5*
WHITE CITY RESORT HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
746 лв.
GALERI RESORT 5*
GALERI RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
746 лв.
Q PREMIUM RESORT 5*
Q PREMIUM RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
746 лв.
OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*
OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
749 лв.
MUKARNAS SPA RESORT 5 *
MUKARNAS SPA RESORT 5 *  
Анталия, Турция
от
759 лв.
GOLD ISLAND HOTEL 5*
GOLD ISLAND HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
759 лв.
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*  
Анталия, Турция
от
765 лв.
SUNPRIME NUMA BEACH 5*
SUNPRIME NUMA BEACH 5*  
Анталия, Турция
от
773 лв.
ALAIYE RESORT 5*
ALAIYE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
780 лв.
LONG BEACH RESORT 5*
LONG BEACH RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
782 лв.
LONG BEACH HARMONY 5*
LONG BEACH HARMONY 5*  
Анталия, Турция
от
782 лв.
LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*
LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
800 лв.
DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*
DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*  
Анталия, Турция
от
823 лв.
HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*
HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
824 лв.
SAPHIR RESORT & SPA 5*
SAPHIR RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
828 лв.
XPERIA SARAY BEACH - 4*
XPERIA SARAY BEACH - 4*  
Анталия, Турция
от
828 лв.
DELPHIN BOTANIK - 5*
DELPHIN BOTANIK - 5*  
Анталия, Турция
от
854 лв.
AZURA DELUXE RESORT 5*
AZURA DELUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
855 лв.
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
859 лв.
DELPHIN DELUXE RESORT - 5*
DELPHIN DELUXE RESORT - 5*  
Анталия, Турция
от
864 лв.
KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*
KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*  
Анталия, Турция
от
910 лв.
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*  
Анталия, Турция
от
965 лв.
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
1019 лв.
KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*
KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
1047 лв.
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* <font color=red> NEW 2019</font>
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* NEW 2019  
Анталия, Турция
от
1074 лв.
Оферта № П247


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах