София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5*  
Разположение:

Хотелът се намира на 40 км. от летището, на 45 км. от центъра на Анталия, на 10 км. от гр. Серик, на 40км. от Сиде, на брега на морето. Построен е през 2013г. с обща площ от 40 000м2.

В стаите:

Хотелът разполага с 480 стаи. Всички стаи са оборудвани с: климатик, телефон, телевизор, сейф, баня с тоалетна, мини бар, сешоар, балкон. Почистване на стаите - всеки ден, смяна на спалното бельо - 3 пъти седмично.

На територията на хотела:

Основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта, 8 бара, закрит басейн, открит басейн, конферентна зала. За децата: 3 водни пързалки, детски басейн. Безплатни услуги: турска баня, фитнес център, анимация, тенис на маса, баскетбол, дартс, безжичен интернет (на лоби), плажен волейбол, тенис на маса, водни колела. Платени услуги: билярд, боулинг, масаж, водни спортове, сауна, пералня. ПЛАЖ: собствен - пясъчен. На басейна и на плажа: чадъри, шезлонги, плажни кърпи, матраци - безплатно.

Хранене:

Ultra all inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни и някои вносни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

Ранни записвания Белек - самолетна програма с 7 нощувки

Вид транспорт: самолет самолет
8 дни / 7 нощувки
Ранни записвания Белек - самолетна програма с 7 нощувки Чартърен полет София - Анталия - София 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Анталия - Белек, Турция
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Ранни записвания  Белек - самолетна програма с 7 нощувки
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 01.05.2019; 08.05.2019; 15.05.2019; 22.05.2019; 29.05.2019; 05.06.2019; 12.06.2019; 19.06.2019; 26.06.2019; 03.07.2019; 21.08.2019; 28.08.2019; 04.09.2019; 11.09.2019; 18.09.2019; 25.09.2019; 02.10.2019; 09.10.2019
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.11.2018


 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.
    В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8791                     11:05 София - 12:35 Анталия
Връщане       FB8792                     13:25 Анталия - 14:45 София
Тип самолет:                                   Airbus 319
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Авиокомпания:                              Bulgaria Air
 
Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия. 
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни; 
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни; 
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.
 
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.
 
Права на потребителите:
 •  Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.Хотели по програмата
BELKON HOTEL 3*
BELKON HOTEL 3*  
Анталия - Белек, Турция
от
328 €
THRONE SEAGATE 5*
THRONE SEAGATE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
352 €
MAYA WORLD HOTEL BELEK 5*
MAYA WORLD HOTEL BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
385 €
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA - 5*
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA - 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
422 €
SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA 5*
SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
436 €
CLUB SOHO BEACH 5*
CLUB SOHO BEACH 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
447 €
CLUB ASTERIA BELEK 5*
CLUB ASTERIA BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
472 €
CRYSTAL FAMILY RESORT 5*
CRYSTAL FAMILY RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
474 €
CRYSTAL PARAISO VERDE 5*
CRYSTAL PARAISO VERDE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
475 €
AYDINBEY FAMOUS HOTEL 5 *
AYDINBEY FAMOUS HOTEL 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
493 €
ORANGE COUNTY BELEK 5*
ORANGE COUNTY BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
496 €
AYDINBAY QUEENS PALACE 5*
AYDINBAY QUEENS PALACE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
520 €
ALVA DONNA EXCLUSIVE 5*
ALVA DONNA EXCLUSIVE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
545 €
LETOONIA GOLF RESORT 5*
LETOONIA GOLF RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
553 €
BELCONTI RESORT 5*
BELCONTI RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
555 €
MARITIM PINE BEACH RESORT - 5 *
MARITIM PINE BEACH RESORT - 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
565 €
ARMAS BELEK BEACH 5*
ARMAS BELEK BEACH 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
575 €
ADORA GOLF RESORT - 5*
ADORA GOLF RESORT - 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
575 €
CRYSTAL TAT BEACH 5*
CRYSTAL TAT BEACH 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
576 €
KAYA BELEK 5*
KAYA BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
578 €
CESARS TEMPLE DE LUXE 5*
CESARS TEMPLE DE LUXE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
581 €
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5*
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
584 €
ARMAS LIFE BELEK 5*
ARMAS LIFE BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
591 €
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
591 €
SHERWOOD SENSIMAR BELEK RESORT 5*
SHERWOOD SENSIMAR BELEK RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
593 €
SHERWOOD DREAMS RESORT 5*
SHERWOOD DREAMS RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
605 €
PALOMA GRIDA VILLAGE 5 *
PALOMA GRIDA VILLAGE 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
608 €
GRANADA LUXURY BELEK 5*
GRANADA LUXURY BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
646 €
XANADU RESORT 5*
XANADU RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
654 €
PORT NATURE LUXURY RESORT & SPA 5*
PORT NATURE LUXURY RESORT & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
662 €
CLUB MEGA SARAY HV 1
CLUB MEGA SARAY HV 1  
Анталия - Белек, Турция
от
668 €
IC SANTAI FAMILY RESORT 5*
IC SANTAI FAMILY RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
699 €
SPICE HOTEL & SPA 5*
SPICE HOTEL & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
701 €
SIRENE BELEK HOTEL 5*
SIRENE BELEK HOTEL 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
711 €
CORNELIA DELUXE RESORT 5*
CORNELIA DELUXE RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
716 €
BELLIS DELUXE 5*
BELLIS DELUXE 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
720 €
LIMAK ARCADIA GOLF & RESORT 5*
LIMAK ARCADIA GOLF & RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
720 €
PAPILLON ZEUGMA 5*
PAPILLON ZEUGMA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
728 €
LIMAK ATLANTIS 5*
LIMAK ATLANTIS 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
732 €
PAPILLON AYSCHA 5*
PAPILLON AYSCHA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
737 €
PAPILLON BELVIL 5*
PAPILLON BELVIL 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
749 €
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA 5*
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
798 €
KAYA PALAZZO GOLF 5*
KAYA PALAZZO GOLF 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
800 €
TITANIC DELUXE BELEK 5*
TITANIC DELUXE BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
804 €
ADAM & EVE RESORT SPECIAL CLASS
ADAM & EVE RESORT SPECIAL CLASS  
Анталия - Белек, Турция
от
808 €
SUSESI LUXURY RESORT 5*
SUSESI LUXURY RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
849 €
SUENO GOLF BELEK 5*
SUENO GOLF BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
854 €
SELECTUM LUXURY RESORT 5*
SELECTUM LUXURY RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
904 €
RIXOS PREMIUM BELEK 5*
RIXOS PREMIUM BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
921 €
GLORIA VERDE RESORT 5 *
GLORIA VERDE RESORT 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
927 €
VOYAGE BELEK 5*
VOYAGE BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
967 €
SUENO DELUXE BELEK 5 *
SUENO DELUXE BELEK 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
1002 €
GLORIA GOLF RESORT BELEK 5 *
GLORIA GOLF RESORT BELEK 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
1018 €
CALISTA LUXURY RESORT - 5*
CALISTA LUXURY RESORT - 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1038 €
ELA QUALITY RESORT 5*
ELA QUALITY RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1062 €
KEMPINSKI HOTEL THE DOME 5*
KEMPINSKI HOTEL THE DOME 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1166 €
GLORIA SERENITY RESORT 5 *
GLORIA SERENITY RESORT 5 *  
Анталия - Белек, Турция
от
1205 €
REGNUM CARYA GOLF & SPA 5*
REGNUM CARYA GOLF & SPA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1634 €
RIXOS LAND OF LEGENDS 5*
RIXOS LAND OF LEGENDS 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1635 €
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT 5*
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
1657 €
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK 5*
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
4190 €
AZURE VILLAS BY CORNELIA 5*
AZURE VILLAS BY CORNELIA 5*  
Анталия - Белек, Турция
от
8956 €
Оферта № П228


Етикети
анталия белек лято 2019 , почивки лято 2019 турция , почивки 2019 , автобус анталия белек 2019 , почивки анталия белек лятo 2019 , почивки анталия белек лято 2019 , ранни записвания лято 2019 анталия белек , анталия белек ранни записвания 2019 , промоции анталия белек 2019 , турция лято 2019 , ранни записвания лято 2019 турция , анталия белек автобус 2019 , почивка лято 2019 в анталия белек автобус , ранни записвания лято 2019 в турция , ранни записвания лято 2019 в анталия белек , ранни записвания за турция 2019 , анталия белек лято 2019 самолет , почивки анталия белек 2019 от софия , ранни записвания турция 2019 от софия , анталия белек автобус 2019 от варна , анталия белек ранни записвания 2019 от варна , анталия белек 2019 ранни записвания чартър , автобусни почивки анталия белек 2019 от в. търново , промоция анталия белек 2019 от бургас , анталия белек супер промоция 2019 от софия , отстъпки за ранни записвания анталия белек 2019 , отстъпки лято 2019 анталия белек , ранни записвания лято 2019 турция , анталия белек лято 2019 самолет от варна , автобус анталия белек от софия , автобус анталия белек от варна , автобус анталия белек от стара загора , автобус анталия белек от габрово , автобус анталия белек от валико търново , отстъпки анталия белек 2019 , почивки турция 2019 , почивки анталия белек 2019 ранни записвания , почивки анталия белек лято 2019 от софия , ранни записвания лято 2019 анталия белек от варна , анталия белек ранни записвания 2019 от стара загора , промоции анталия белек 2019 от варна , турция лято 2019 от пловдив , ранни записвания лято 2019 турция , анталия белек автобус 2019 супер цени , почивка лято 2019 в анталия белек промоция , ранни записвания лято 2019 в турция промоции , ранни записвания лято 2019 в анталия белек топ оферта , ранни записвания за турция 2019 топ оферта , анталия белек лято 2019 промоция , почивки анталия белек 2019 промоция , ранни записвания турция 2019 промоция , antalya belek 2019 , ranni zasisavqniq 2019 antalya belek , antalya belek turciq po4ivka 2019 , promociq antalya belek 2019 , super oferta antalya belek avotobus 2019 , antalya belek ot varna avtobus 2019 , lqto 2019 turciq , ranni zapisvania turcia 2019 , siper oferta antalya belek 2019 , otstapki za ranno zapisvane antalya belek 2019 , antalya belek avtobus ot varna , antalya belek avtobus ot sofiq , antalya belek avtobus ot byrgas , antalya belek avtobus ot burgas , antalya belek avtobus ot stara zagora , antalya belek super spo 2019 , antalya belek last minute 2019 , promociq antalya belek 2019 , kolko kilometra e do antalya belek , antalya belek 2019 , ranni zapisvaniq antalya belek 2019 , antalya belek po4ivka 2019 , antalya po4ivki 2019 , antalya belek palace , eftalia aqua , antalya belek , antalya belek


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах