София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

 Ранни записвания Алания - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки

Вид транспорт: автобус автобус
9 дни / 7 нощувки
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2019
Анталия, Турция

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от София със 7 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
  • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.
  • От Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора - при записани минимум 8 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица, в района на Димитровград. Цена за трансфер на човек: от Велико Търново 45 лв.; от Габрово 40 лв; от Казанлък 35 лв.; от Стара Загора 35 лв.

Пакетните цени включват:
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
•    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
•    Представител на TА по време на пътуването
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
•    Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
•    Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
•   Продължителността на пътуването е около 20 - 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 Хотели по програмата
CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 4*
CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 4*  
Анталия, Турция
от
278 лв.
SOLIS BEACH 3*
SOLIS BEACH 3*  
Анталия, Турция
от
312 лв.
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*
GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*  
Анталия, Турция
от
323 лв.
GANITA HOLIDAY VILLAGE 3*
GANITA HOLIDAY VILLAGE 3*  
Анталия, Турция
от
366 лв.
KRIZANTEM HOTEL 4*
KRIZANTEM HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
383 лв.
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*  
Анталия, Турция
от
390 лв.
MAY GARDEN CLUB 4*
MAY GARDEN CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
396 лв.
PALMERAS BEACH CLUB 4*
PALMERAS BEACH CLUB 4*  
Анталия, Турция
от
399 лв.
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*
THE GARDEN BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
400 лв.
NUMA KONAKTEPE HOTEL  4*
NUMA KONAKTEPE HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
400 лв.
KAILA BEACH 4+*(ex. Katya Hotel)
KAILA BEACH 4+*(ex. Katya Hotel)  
Анталия, Турция
от
400 лв.
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB  
Анталия, Турция
от
402 лв.
ANJELIQ HOUSE
ANJELIQ HOUSE  
Анталия, Турция
от
406 лв.
ARMAS PRESTIGE 5*
ARMAS PRESTIGE 5*  
Анталия, Турция
от
406 лв.
ANJELIQ DOWNTOWN 3*
ANJELIQ DOWNTOWN 3*  
Анталия, Турция
от
406 лв.
K HOUSE HOTEL 4*
K HOUSE HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
407 лв.
KLAS HOTEL 3*
KLAS HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
407 лв.
STELLA BEACH HOTEL 5*
STELLA BEACH HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
428 лв.
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*
CLUB MERMAID VILLAGE - 4*  
Анталия, Турция
от
434 лв.
MC. MAHBERI BEACH 3 +*
MC. MAHBERI BEACH 3 +*  
Анталия, Турция
от
436 лв.
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
447 лв.
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*
HEDEF RESORT HOTEL 4 +*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
KLAS DOM HOTEL 3*
KLAS DOM HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
FIRST CLASS HOTEL 5*
FIRST CLASS HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
448 лв.
LONICERA CITY HOTEL 3*
LONICERA CITY HOTEL 3*  
Анталия, Турция
от
462 лв.
ASKA JUST IN BEACH 4*
ASKA JUST IN BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
462 лв.
MC. ARANCIA RESORT  4 +*
MC. ARANCIA RESORT 4 +*  
Анталия, Турция
от
463 лв.
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*
HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*  
Анталия, Турция
от
468 лв.
HOLIDAY GARDEN RESORT 5*
HOLIDAY GARDEN RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
479 лв.
HOLIDAY PARK RESORT 5*
HOLIDAY PARK RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
479 лв.
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*  
Анталия, Турция
от
486 лв.
CONCORDIA CELES 5*
CONCORDIA CELES 5*  
Анталия, Турция
от
486 лв.
ROYAL GARDEN BEACH 5*
ROYAL GARDEN BEACH 5*  
Анталия, Турция
от
489 лв.
CLUB TITAN HOTEL 4*
CLUB TITAN HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
490 лв.
MIAROSA INCEKUM WEST 4*
MIAROSA INCEKUM WEST 4*  
Анталия, Турция
от
498 лв.
MIAROSA KONAKLI GARDEN 4*
MIAROSA KONAKLI GARDEN 4*  
Анталия, Турция
от
498 лв.
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL  5*
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
506 лв.
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*
AYDINBEY GOLD DREAMS 5*  
Анталия, Турция
от
510 лв.
KEMAL BAY 5*
KEMAL BAY 5*  
Анталия, Турция
от
512 лв.
NOXINN DELUXE HOTEL 5*
NOXINN DELUXE HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
516 лв.
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*  
Анталия, Турция
от
518 лв.
KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*
KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
522 лв.
ASKA BAYVIEW RESORT 4*
ASKA BAYVIEW RESORT 4*  
Анталия, Турция
от
522 лв.
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*  
Анталия, Турция
от
524 лв.
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
524 лв.
GOLD CITY 5*
GOLD CITY 5*  
Анталия, Турция
от
530 лв.
MUKARNAS SPA RESORT 5 *
MUKARNAS SPA RESORT 5 *  
Анталия, Турция
от
530 лв.
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
533 лв.
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*  
Анталия, Турция
от
537 лв.
GALERI RESORT 5*
GALERI RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
544 лв.
TITAN GARDEN HOTEL - 4*
TITAN GARDEN HOTEL - 4*  
Анталия, Турция
от
544 лв.
GRAND KAPTAN 5*
GRAND KAPTAN 5*  
Анталия, Турция
от
567 лв.
TITAN SELECT 5*
TITAN SELECT 5*  
Анталия, Турция
от
571 лв.
MYSEA HOTELS ALARA 3*
MYSEA HOTELS ALARA 3*  
Анталия, Турция
от
571 лв.
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*
MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*  
Анталия, Турция
от
571 лв.
AZURA DELUXE RESORT 5*
AZURA DELUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
578 лв.
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*
WHITE CITY BEACH HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
580 лв.
ANNABELLA PARK HOTEL 4*
ANNABELLA PARK HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
580 лв.
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
582 лв.
LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*
LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
588 лв.
DELPHIN BOTANIK - 5*
DELPHIN BOTANIK - 5*  
Анталия, Турция
от
588 лв.
LONG BEACH HARMONY 5*
LONG BEACH HARMONY 5*  
Анталия, Турция
от
591 лв.
LONG BEACH RESORT 5*
LONG BEACH RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
591 лв.
SAPHIR HOTEL 4*
SAPHIR HOTEL 4*  
Анталия, Турция
от
592 лв.
ORANGE COUNTY ALANYA 5*
ORANGE COUNTY ALANYA 5*  
Анталия, Турция
от
594 лв.
KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*
KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*  
Анталия, Турция
от
596 лв.
VIKINGEN INFINI	TY RESORT & SPA 5*
VIKINGEN INFINI TY RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
598 лв.
XORIA DELUXE HOTEL 5*
XORIA DELUXE HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
598 лв.
HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*
HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
603 лв.
AZUR RESORT & SPA 5*
AZUR RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
610 лв.
MAYA WORLD BEACH ALANYA
MAYA WORLD BEACH ALANYA  
Анталия, Турция
от
612 лв.
LONICERA WORLD 4*
LONICERA WORLD 4*  
Анталия, Турция
от
616 лв.
MIAROSA INCEKUM BEACH 4*
MIAROSA INCEKUM BEACH 4*  
Анталия, Турция
от
626 лв.
DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*
DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*  
Анталия, Турция
от
626 лв.
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* <font color=red> NEW 2019</font>
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* NEW 2019  
Анталия, Турция
от
632 лв.
LONICERA RESORT & SPA 5*
LONICERA RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
653 лв.
SUNPRIME NUMA BEACH 5*
SUNPRIME NUMA BEACH 5*  
Анталия, Турция
от
672 лв.
LONICERA PREMIUM 5*
LONICERA PREMIUM 5*  
Анталия, Турция
от
676 лв.
WHITE CITY RESORT HOTEL 5*
WHITE CITY RESORT HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
678 лв.
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5*
QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
678 лв.
KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*
KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
680 лв.
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*  
Анталия, Турция
от
689 лв.
SAPHIR RESORT & SPA 5*
SAPHIR RESORT & SPA 5*  
Анталия, Турция
от
694 лв.
DELPHIN DELUXE RESORT - 5*
DELPHIN DELUXE RESORT - 5*  
Анталия, Турция
от
694 лв.
GOLD ISLAND HOTEL 5*
GOLD ISLAND HOTEL 5*  
Анталия, Турция
от
697 лв.
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
714 лв.
OZ HOTELS SUI RESORT 5*
OZ HOTELS SUI RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
763 лв.
OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*
OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
790 лв.
Q PREMIUM RESORT 5*
Q PREMIUM RESORT 5*  
Анталия, Турция
от
818 лв.
Оферта № П247


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах