София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Дубай достижим лукс и незабравими спомени с включени пет нощувки, четири екскурзии и четири вечери

Оферта номер: Е2089
Вид транспорт: самолет самолет
6 дни / 5 нощувки
Дубай достижим лукс и незабравими спомени Пет нощувки с включени четири екскурзии и четири вечери и обслужване на български език
София - Абу Даби - София
Цена от: 1750.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
ДУБАЙ - достижим лукс и незабравими спомени
с включени пет нощувки, четири екскурзии и четири вечери
 
Хотел Двойна стая Самостоятелна стая Доп. легло в двойна стая Дете 3-11 год.
Premier Inn Barsha Heights 3* 1750 лева 2113 лева не се предлага 1205 лева
Ibis Al Barsha 3* 1750 лева 2113лева не се предлага 1205 лева
Signature 1 Tecom 4* 1775 лева 2248 лева 1775 лева 1205 лева
Flora Al Barsha 4* 1775 лева 2248 лева 1775 лева 1205 лева
Elite Byblos Al Barsha 5* 1919 лева 2519 лева 1919 лева 1205 лева
Цената за дете е валидна, когато детето не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
Програма:
Първи ден
Отпътуване от София в 16:40 часа с авиокомпания Wizz Air и кацане в Абу Даби в 23:50 часа и посрещане от представител на фирмата на Български език. Трансфер до хотела в Абу Даби. Настаняване. Нощувка.

Втори ден Закуска. Напускане на хотела.

Включен в цената целодневен тур на Абу Даби на Български език. Абу Даби е модерен град, разположен на множество острови. Градът съчетава в себе си традиционни арабски сгради, с модерни стъклени небостъргачи, молове и атракции.
Тук ни чака Бялата Джамия, най-голямата джамия в емирствата. Ще научим интересни неща за историята, културата и религията на местното население. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които ще връщаме  спомените от посещението си. Красиво и великолепно!
Обиколката продължава през най-скъпият район на града Ал Батийн, където се намира и старият президентски дворец. Веднага след това ще открием и новият дворец на Шейха - Qasr Al Watan. Приказна архитектура и лукс. Ще посетим заседателната и балната зала за да разгледаме емблематични вещи от личната колекция на Шейха.
Ще се отбием за снимки и на крайбрeжната улица Корниш - истински красива крайбрежна променада.
За финала сме запазили най-големият тематичен парк в света Ferrari World /отвън/, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч.
Трансфер до Дубай и настаняване на избрания хотел. Вечеря в хотела. Нощувка.


Трети ден. Закуска
Включен в цената полудневен тур на нов Дубай на Български език + посещение на рамката по време на тура с последна спирка Dubai Mall.
Този тур ще Ви даде възможност да се запознаете от близо с новите проекти на Дубай и да проследите развитието на града от малко рибарско градче до световен мегаполис, за по-малко от 30 години.
От хотела ще се отправим към мега проекта "Дубай Марина". Ще видим най-високата жилищна сграда в света Princess Tower, както и усуканата на 360 градуса "Cayan Tower". Фото пауза за снимки с модерните и луксозни яхти, пуснали котва в Марината. Турът ни продължава към осмото чудо на света: изкуственият остров ,,Палмата". Ще преминем по стъблото", за да достигнем най-новият комплекс „The Pointe", откъдето се открива прекрасна гледка към емлематичния хотел Атлантис. Ще направим фото-спирка за снимки, след което ще посетим друг от символите на Дубай: Арабската Венеция Madinat Jumeirah. Комплексът ще Ви даде възможност да се потопите в арабска атмосфера, а снимките, които ще си направите тук ще са като от картичка. Вашият екскурзовод ще Ви заведе и до мястото, откъдето стават най-хубавите снимки към емблемата на Дубай: фото пауза пред луксозния хотел Бурж Ал Араб". Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай: Madinat Jumeirah, където ще видите къде живеят местните жители и луксозните им вили. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, за да достигнем до най-новият футористични проекти на Дубай: Рамката. Уникалният по своята архитектура небостъргач се намира на условната граница между старата и новата част на града, и това място не е случайно избрано. Идеята на проекта е да Ви покаже силния контраст между двете лица на Дубай. Сградата се състои от две 150 метрови кули, който са свързани с закрит мост с частично стъклен под, първият по рода си в Близкия Изток. футористичния и модерен облик на рамката остават без дъх всеки посетител.
Турът завършва в Дубай мол - най-големия търговски център в света и най-красивите танцуващи фонтани.
По желание, (без трансфер на връщане):
•17.00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 80евро/ на човек
•20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 60 евро/ на човек
•Посещение на аквариума: 40 евро/ на човек
Вечеря в Дубай мол (включено в цената) 
Нощувка.

Четвърти ден Закуска.
Свободно време или допълнителна екскурзия, по желание и срещу доплащане:
Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе: (По желание: 60 евро / на човек)
18.00/30-22.30: Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от хотел 5 звезди. Включено в цената. Насладете се на величеството на Марината в Дубай с този вечерен круиз. Луксозна яхта ще Ви разходи през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай. Снимайте се с всеки един небостъргачите, докато лодката минава бавно покрай сградите. Вижте едни от най-скъпите яхти в света, пуснали котва в Дубай Марина, докато се наслаждавате на традиционна вечеря. 
Нощувка.

Пети ден Закуска.
Свободно време или допълнителна екскурзия:
09.00-12.00: Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света Miracle Garden (По желание: 50 евро/ на човек). Очаквано откриване 01.11.2023.
ИЛИ 

10.00-13.00: ВИП Яхта: 2 часа разходка с луксозна яхта, само за нашата група, с фото спирка с Бурж Ал Араб (По желание: 55 евро/ на човек), с трансфер и безалкохолни напитки.

15.00/30-21.30: Сафари в пустинята с трансфери и вечеря. Включено в цената.
Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното сафари в нея. Ще се насладим на вълнуваща арабска вечер, потопени в традициите и културата на коренните жители на Дубай - бедуините. Турът започва от хотела. Огромният джип ще се отправи към "червената пустиня", известна с червения си пясък и големи дюни. Ще започнем с дрифт-шоу. Ще стигнем до пустинен лагер и ще се настаним в него. Ще изпратим слънцето "изгубени" сред пясъците, защото пустинните залези са незабравими. Ще яздим камили, ще опитаме традиционно арабско наргиле, ще пием арабски чай, ще караме бъгита (срещу допълнително заплащане). Това е мястото, където ни чака и богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.
Нощувка.
Шести ден Закуска.
Напускане на хотела с багажа и потегляне за Абу Даби.

Трансфер до летището в Абу Даби и полет за София.
Излита 12:20 и каца 16:05

Забележка: 
За различните дати полетното разписание е различно, което понякога налага смяна в последователността на програмата по дни и часове.
Начин на плащане:
• Депозит - 600 лв + такса багаж
Доплащане - до 30 дни преди отпътуване.
Забележка:
Възможни са промени в програмата в последователността на програмата
Необходими документи:
Задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на връщане; За деца под 18 год., пътуващи сами или само с единия родител нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
Двупосочен самолетен билет София - Абу Даби - София;
Ръчен багаж с размери: 40 х 30 х 20см
1 нощувка със закуска в хотел 4**** в Абу Даби при пристигане
4 нощувки със закуски в избран хотел в Дубай
Обзорна обиколка на Абу Даби
Трансфер летище - хотел - летище
Посрещане на летището от български представител
Дубай тур на Български език + посещение на Рамката
Обиколка на Madinat Jumeirah -  арабската Венеция
Сафари в пустинята с трансфери и вечеря
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от хотел 5*
Вечеря в хотела
Вечеря в тематичен ресторант в Дубай мол
Медицинска застраховка за лица до 65 години с покритите 10 000 евро
Малък ръчен куфар до 10 кг /максимални размери до 55 x 40 x 23 см/ - 210 лева двупосочно подлежи на препотвърждение
Малък чекиран куфар до 10 кг /максимални размери до 55 x 40 x 23 см/ - 170 двупосочно подлежи на препотвърждение
Чекиран куфар до 20 кг - 260 лева двупосочно подлежи на препотвърждение
Качване на Бурж Кхалифа на залез: 157 лева
Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 118 лева
Арабска приказка (Тур на стария Дубай) 118 лева
Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света Miracle Garden 99 лева. Очаквано откриване 01.11.2023.
ВИП Яхта: 2 часа разходка с луксозна яхта 108 лева
Застраховка за лица над 65 години - 20 лева
Такса „Туризъм дирхам“: 10-20 дирхама (3-5$) на вечер, на стая.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 600 лева + такса багаж и доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София бул. „Княз Дондуков“ No 68, с номер 1329220051000004/2023г. с валидност от 00:00ч. на 06.05.2023г. до 24:00ч. на 05.05.2024г.
 
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Лица над 80г. не се застраховат.

ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им. 



Вижте също
Оферта № Е2089


Етикети
екзотична оферта за дубай , оферта за дубай , изгодна оферта , изгодна екскурзия , изгодни екскурзии , екскурзия до дубай , екскурзии до дубай , екзотична екскрузия , екзотични екскурзии , екзотична екскурзия до дубай , екзотични екскурзии до дубай , самолетна екскурзия , самолетни екскурзии , екскурзия със самолет , екскурзии със самолет , екскурзии 2018 , самолетна пътуване , пътуване със самолет , самолетни пътувания , пътувания със самолет , изгодно пътуване , изгодни пътувания , екзотично пътуване , екзотични пътувания , екзотично пътуване до дубай , екзотични пътувания до дубай , нова година в дубай , нова година в чужбина , празник в чужбина , празници в чужбина , изгодна оферта за нова година , изгодна новогодишна оферта , изгодни оферти за нова година , изгодни новогодишни оферти , хотел в дубай , хотели в дубай , посещение на дубай , дубай самолет , полет до дубай , разлгеждане на забележителности , забележителности в дубай , nova godina 2019 , ekskurziq do dubai , ekskurzii do dubai , ekzotichna ekskurziq , ekzotichni ekskurzii , ekzotichna nova godina , nova godina , novogodishni praznici , samoletna ekskurziq , ekskurziq sus samolet , samoleni ekskurzii , ekskurzii sus samolet , ekskurzii 2018 , patuvane sus samolet , samoletno patuvane , patuvaniq sus samolet , samoletni patuvaniq , izgodno patuvane , izgodni patuvaniq , izgodno patuvane sus samolet , izgodni patuvaniq sus samolet , oferta za nova godina , izgodna oferta za nova godina , oferti za nova godina , izgodni oferti za nova godina , nova godina v dubai , ekzotichna oferta , ekzotichna destinaciq , ekzotichni oferti , ekzotichni destinacii , hotel v dubai , hoteli v dubai , polet do dubai , dubai samolet , poseshtenie na dubai , razglejdane na zabelejitelnosti , zabelejitelnosti v dubai , дубай екскурзии , екскурзии дубай , оферти за дубай , дубай 2023


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах