София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Екскурзия до Бургас с възможност за плаж и кални бани и посещение на Несебър от Пазарджик и Пловдив

Оферта номер: Е1877
Вид транспорт: автобус автобус
1 ден
Пазарджик - Пловдив - Бургас - Несебър - Бургас - Пловдив - Пазарджик
Цена от: 35.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Екскурзия до Бургас с възможност
за плаж и кални бани
Всяка събота от: 15.08.20; 22.08.20; 29.08.20; 05.09.20; 12.09.20; 19.09.2020г.
Цена: 35 лв.
 
Програма
Отпътуване от Пазарджик в 06:00 ч. от спирката на магазин Била /Старата автогара/, от Пловдив в 06:40 ч. от Дом на Културата „Борис Христов“. Пристигане в Бургас - вторият по големина морски град в България, който е разположен на Южното Черноморие. Освен с красиво море и просторни плажове, Бургас предлага чудесни възможности за балнеолечение с минерална вода и характерна морска кал.
Свободно време за разходка в Морската градина на Бургас и възможност за плаж.
Възможност за екскурзия до Несебър и Солниците срещу доплащане от 10 лв.
Несебър - свободно време за разходка в Стария град - обект на световното културно и природно наследство на Юнеско, един от най- древните градове в Европа, възникнал преди повече от 3200 години.
Солниците на Атанасовското езеро - Лечебните свойства на калта са известни още от древността. Помага при ставни, кожни и дори гинекологични заболявания. Два часа престой за кални бани, луга и плаж.  
В 18:00 ч. отпътуване за Пловдив и Пазарджик .
Цената включва:
- Транспорт с комфортен автобус по посочения маршрут;
- Представител на фирмата по време на пътуването;

 
- Екскурзия до Несебър и Солниците – доплащане - 10 лв.;
- Входна такса за басейните - 2 лв.
 
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата  на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит  30%  от пакетната цена и  доплащане 20 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  ЗК „Дженерали Застраховане“  АД гр. София  бул. „ Дондуков“  No68р, от 06.05.2020 до 05.05.2021г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им.
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!
Местата в автобуса се заемат по реда на записването. Повечето туристи желаят да пътуват на първи или по - предни седалки.За първи седалки има доплащане в размер на 25 лева на човек, освен ако не е упоменато друго в офертата. Размерът на доплащане за ползване на двойна седалка от турист се упоменава в офертата. За Туристи, които имат специфични нужди и желания при настаняването има оскъпяване в размер на 5 % от пакетната цена на организираното пътуване

 
 
 Вижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах