София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Нова Година 2021!!! Круиз с водач Хонг Конг – Макао – Виетнам – Сингапур – Малайзия - Филипини

Оферта номер: Е1856
Вид транспорт: самолет самолет
20 дни / 18 нощувки
Нова Година 2021!!! Круиз с водач Хонг Конг – Макао – Виетнам – Сингапур – Малайзия - Филипини
София – Доха – Хонг Конг, Китай – Макао, Китай – Дананг, Виетнам - На Транг, Виетнам – Хо Ши Мин, Виетнам – Сингапур - Кота Кинабалу, Малайзия – Субик бей, Филипини – Манила, Филипини – Хонг Конг – Доха - София
Цена от: 6487.00 лв.
Дата Цена Резервирай
19.12.2020 от 6487 лв. Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Нова Година 2021!!! Круиз с водач Хонг Конг – Макао – Виетнам – Сингапур – Малайзия - Филипини
Дата на отплаване: 19.12.2020г.
Маршрут : София – Доха – Хонг Конг, Китай – Макао, Китай – Дананг, Виетнам - На Транг, Виетнам - Хо Ши Мин - Сингапур - Кота Кинабалу, Малайзия - Субик бей, Филипини – Манила, Филипини – Хонг Конг – Доха - София
Кораб: Diamond Princess

За записвания до 31.07.2020г. отстъпка 150лв. от цената за всеки възрастен

 
 
Програма
Ден 1:
19.12.2020 София – Доха 
Полет София – Доха 12:25 – 18:05
Полет Доха – Хонг Конг 02:00 – 14:30 (+1 ден).
Ден 2:
20.12.2020 Доха – Хонг Конг 
Кацане на летището в Хонг Конг 14:30 ч. Трансфер до хотел. Настаняване и нощувка.
Ден 3:
21.12.2020 Хонг Конг  
Закуска. Панорамна обиколка на града /включена в пакетната цена/ с посещение на връх Виктория, откъдето се открива невероятна панорама към околните острови, древното рибарско селище Абърдийн с безбройните джонки, яхти и плаващи ресторанти. Посещение на фабрика за скъпоценни камъни и свободно време за пазар. Нощувка.
Ден 4:
22.12.2020 Хонг Конг - Макао 
Закуска. Целодневна екскурзия до остров Макао /включена в пакетната цена/. Макао е втората област със специален статут на Китай. До 1999 г. е последната португалска колония в Азия. Намира се на по-малко от час с ферибот от Хонг Конг. В този град в пълна хармония се съчетават източните и западните култури. Отличната кухня, колониалната атмосфера на португалското пристанище го правят уникален. Със своите 33 казина често е наричан „Лас Вегас на Китай”. Туристическа разходка из историческата част, в която се намира най-старата европейска сграда на територията на Китай /UNESCO/, руините на църквата Св. Павел с внушителната фасада от XVI в., статуята на Богинята на Милосърдието - символ на града, кулата Макао - 11-та по височина в света, храма А-ма /UNESCO/ - изящен параклис от 1488 г., посветен на богинята на мореплавателите и рибарите и площад Серадо, заобиколен с исторически сгради /UNESCO/. Посещение на казино “Венецианецът”. Ферибот до Хонг Конг.  Нощувка.
 
Ден 5:
23.12.2020 Хонг Конг
Освобождаване на хотела.  Трансфер до пристанище и настаняване на борда на кораба. Чек – ин на кораба започва в 12:00ч. и нощувка на Кораба
Ден 6:
24.12.2020 В открито море
Отплаване от пристанището в Хонг Конг. Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.
Ден 7:
25.12.2020 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.
Ден 8:
26.12.2020 Дананг, Виетнам 07:00 – 17:00ч.
Преди четири десетилетия Дананг е била основната стратегическа база на Америка във Виетнам. Офанзивата на Тет от 1968 г. води ожесточена борба за контрол на старата имперска столица Хюе - повратна точка на войната. Но това беше преди 40 години. Днес Дананг е врата към живописните и културни богатства на Виетнам. Като Световно наследство, Хюе е най-посещаваното място в цялата страна. Пътуващите дълго ще помнят посещението си на императорската цитадела, по модела на забранения град в Пекин. China Beach, където морските пехотинци кацат през 1965 г., е международен курорт. И на фона на екзотичен фон от гористи хълмове и руини на Чам, земеделските производители се трупат в необработени полета, все още работещи с водни биволи.
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания
 
Ден 9:
27.12.2020 На Транг, Виетнам 09:00 – 17:00ч.
Един от най - популярните морски курорти На Транг предлага плажове с бял пясък, лазурни води и палми, люлеещи се от бриза. Гейли боядисани рибарски лодки се редят на пристанищата. Малки  селца се сгушват в буйните долини на провинцията. И все пак този спокоен град от около 300 000 души може да се похвали с дълго и историческо минало.
На Транг е била столица на царството Шампа, което доминирало този край на Югоизточна Азия в продължение на 13 века. Северно от града, големият комплекс Cham Tower е с изглед към река Чай и предлага нямо свидетелство за славата на кралството. Днес кулите привличат и местните, и посетителите, много от които идват да медитират, докато се наслаждават на превъзходна гледка към реката и залива.
Туристическият район на На Транг се състои от разпръснати хотели на брега на морето и кафенета на крайбрежната епоха. Градът е бил популярно място за американските военнослужещи по време на войната във Виетнам.
Ден 10:
28.12.2020 Хо Ши Мин, Виетнам 07:00 – 18:00ч.
Повече от три десетилетия са изминали от края на войната във Виетнам с падането на Сайгон. Днес името на този оживен мегаполис на река Меконг е град Хо Ши Мин. И все пак същността на града, основен търговски център от 18-ти век, остава непроменена. Въздухът е изпълнен с виковете на улични хокери и свирещи клаксони. Велосипеди, мотоциклети и автомобили летят по булевардите с главозамайващи скорости. И навсякъде ви срещат приятелски лица и топли поздрави.
Пристанището на Phu My (произнася се "Foo Me") е вашата врата към град Хо Ши Мин и морския курорт Вунг Тау.
Ден 11:
29.12.2020 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 12:
30.12.2020 Сингапур 07:00 – 16:00ч.
Сингапур - самото име призовава видения на мистериозния Изток. Търговският център на Югоизточна Азия, този островен град-държава от пет милиона души, е метрополис на модерни високи сгради, китайски магазини с покриви с червени керемиди, здрави викториански сгради, будистки храмове и арабски базари. Основан през 1819 г. от сър Стеймфорд Рафълс от приказната компания в Източна Индия, градът е една невероятна смесица от хора и култури. Малайски, китайски, английски и тамилски език са официални езици. Будизмът, даоизмът, ислямът, индуизмът и християнството са основните вероизповедания. Сингапур е завинаги завладяващ остров, който може да се похвали с цветни традиции, луксозни хотели и едни от най-добрите безмитни пазарувания в света.
Разположен само на 85 мили северно от Екватора на върха на Малайския полуостров, островът е бил убежище за малайски пирати и китайски и арабски търговци.
Ден 13:
31.12.2020 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба. Вечерта Посрещане на Новата 2021 година с веселби и танци.
Ден 14:
01.01.2021  Кота Кинабалу,  Малайзия 12:00 – 20:00ч.
Кота Кинабалу се разпростира между Южнокитайско море и извисяващите се стени на веригата Крокер. Столицата на Малайзия, държавата Сабах в Северен Борнео, градът е от 1963 г. и заема мястото на Джеселтън, старата британска колониална столица. (Джеселтън е разрушен по време на Втората световна война.)
По-важното е, че Кота Кинабалу е вашата врата към природните чудеса на Северен Борнео. Тук се намират петте коралови острова на Националния парк Тунку Рахман, Мека за туристи и водолази. На север е  Национален парк Кинабалу, дом на най-високата планина, открита между Нова Гвинея и Хималая. В ясен ден човек може да застане на върха си и да погледне през Южнокитайско море към Филипините.
Единственият остатък от старото колониално селище е часовниковата кула Аткинсън, построена през 1905 г. и кръстена на първия британски окръжен офицер.
Ден 15:
02.01.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 16:
03.01.2021  Субик бей, Филипини 09:00 – 19:00ч.
Субик Бей е залив на западния бряг на остров Лусон във Филипините, на около 100 километра (62 мили) северозападно от залива Манила. Продължение на Южнокитайско море, неговите брегове преди това са били обект на голямо съоръжение на ВМС на САЩ, наречено американска военноморска база Субик Бей, което сега е местоположение на индустриална и търговска зона, известна като Субик Бей Фрипорт зона под Субик Бей Столична власт.
Днес водата, както и градовете и учрежденията, заобикалящи залива, заедно се наричат ​​Субик Бей.
Испанските порти една от основните забележителности на местността през 19 век са били основната морска станция на Субик Бей в продължение на много години през периода на испанската колонизация. Освен че е бил бивше гробище за морски пехотинци, то е било използвано и като затвор както от испанците, така и от американците.
Субик бей е и най-доброто място, когато става въпрос за дейности на открито. Направете почивка за това и изживейте пътешествие на недокоснато горско стопанство и великолепна трансцендентна природа. Със своите грандиозни тематични паркове и пътеки Субик бей е страната на чудесата на любителите на природата.
Място, където семейни занимания и деца по сърце, се впуснат в запомнящо се бягство, това може да бъде целодневна екскурзия или маршрут за една нощ; има много неща, за да могат всички да се насладят.
Ден 17:
04.01.2021 Манила, Филипини 07:00 – 18:00ч.
Манила е перлата на Филипините, обширен архипелаг от над 7000 острова и 60 милиона души. Тук комбинация от малайски, китайски, американски, испански и арабски влияния създава едно от най-разнообразните и цветни общества в света. В основата на тази уникална култура лежи баянихан, изключителният дух на национално родство на филипинците. Филипините също са място с изключителна физическа красота, от квартал Интрамурос на Манила със старата си колониална архитектура до тропическата провинция със своите гори, водопади и вулкани.
Стратегическото местоположение на Манила го направи един от големите търговски центрове в Азия. Днес градът е завладяващо място, където Изтокът среща Запада, а модерното застават рамо до рамо с древното.
Ден 18:
06.01.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 19:
07.01.2021 Хонг Конг - Доха
Акостиране на кораба на пристанището в Хонг Конг. Освобождаване на каютите и напускане на кораба. Трансфер до летището за полет Хонг Конг – Доха 18:50 – 23:40
Ден 20:
08.01.2021 Доха – София
Полет Доха - София 07:10 – 11:25


Наличност към момента:
Вид каюта Цена на възрастен в двойна каюта Цена за 3-ти възрастен Цена за 4-ти възрастен Цена за 1-во дете то 17г. Цена за 2-ро дете до 17г.
Вътрешна каюта  IF Inside 6687.00лв. 4845.00лв 4845.00лв. 4645.00лв 4645.00лв.
Вътрешна каюта  IА 4 Inside 6947.00лв. 4845.00лв 4845.00лв 4645.00лв 4645.00лв
Външна каюта с прозорец OF Outside 7048.00лв. 5128.00лв. 5128.00лв. 4925.00лв 4925.00лв
Каюта с балкон  BF Balcony 7446.00лв. 6687.00лв. 6687.00лв. 6399.00лв. 6399.00лв.
Каюта с балкон  D44 Balcony 7872.00лв. 6687.00лв. 6687.00лв. 6399.00лв. 6399.00лв.
Цените са крайни за клиента на каюта с включени пристанищни такси – 316.80 евро на каюта и NCCF (Non Commissionable Cruise Fare)

 
✔ самолетни билети по целия маршрут, летищни такси и багаж (1 бр. чекиран +1 ръчен) 
✔ 15 нощувки на борда на Diamond Princess, пълен пансион
✔Пристанищни такси
✔ 3 нощувки със закуски в Хонг Конг
✔ Панорамна обиколка на Хонг Конг
✔ Целодневна екскурзия до Макао
✔ трансфери
✔ медицинска застраховка за лица до 65г. с покритие 10000 евро.
✔ представител от агенцията при 10 записани
✔ Круиз по посочения маршрут
✔ Настаняване в избрания вид каюта
✔ Пълен пансион на борда (Traditional или Anytime Dining)– закуска, обяд, вечеря, следобеден снак съгласно програмата на борда
✔ Някои напитки на борда: 24 часа наливна вода, американско кафе в зоната на бюфета
✔ Закуска, обяд, вечеря на бюфет, следобеден снак – наливна вода, американско кафе, сокове от концентрати, разтворимо кафе, чай
✔ Закуска в основен ресторант – избор от чайове, американско кафе, разтворимо кафе, горещ шоколад, мляко, плодови сокове
✔ Обяд, вечеря в основен ресторант – няма включени напитки
✔ 24-часов рум-сървис
✔ Анимация и професионални вечерни шоу програми
✔ Използване услугите на борда – басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, хавлии, фитнес център (изисквания за възраст и облекло)
✔ детски клубове за различни възрастови групи
Anytime Dining предлага по-голяма гъвкавост като дава свободата да се храните с когото си изберете, по всяко време между 17:30-22:00 в селекция от елегантни и луксозни ресторанти.
Traditional Dining е класическият вариант за хранене на круиз, позволявайки ви да се храните в точно определено време, на една и съща маса, същата компания и същия персонал всяка вечер.

✔ Разходи от личен характер
✔ Бакшиши по време на туровете в Хонг Конг и Макао за шофьор и местен екскурзовод по 5$ на човек на екскурзия.
✔ Такса за подготовка  на документи и издаване на виза за Китай 80$.
Екскурзии на брега: предлагат се на 5 официални езика – английски, немски, френски, испански, италиански.

Такса обслужване (заплаща се на борда): по 14,50$/човек/ден за всички пасажери настанени в стандартни каюти, по 15,50$ за мини-апартаментите и по 16,50$ за апартаментите (включително деца).

Напитките на борда, освен упоменатите.
Специализирани ресторанти и барове (обикновено таксата варира от 15$ до 40$ на човек)
Някой допълнителни атракции
✔ СПА център: масажи, процедури за тяло, арома-терапия, термална зона, сауна, парна баня
✔ Допълнителни услуги (комуникации, пране, фризьор и маникюр/педикюр и др.)
✔ Хазарт (бинго/ казино и др.)

✔ Застраховка Отмяна на пътуване

медицинска застраховка с покритие минимум 25 000 EUR покритие за лица над 65 г. – 60 лв.; за лица над 75 г. – 90 лв.

 

Условия за резервация:

 

За клиенти с вече издадена виза - 50% депозит и доплащане на 10.10.2020
В случай, че нямате виза за Китай ТО предлага съдействие за попълване на формуляр. Договор и резервации ще бъдат направени след получаване на виза.  
✔ Депозит в размер на 300 лева на човек при подписване на договора. След това, клиентът има на разположение 30 дни, за да получи американска виза и да информира туроператора.
✔ Анулации - до 30 дни след подписване на договора при отказ от виза (след представяне на документ от посолството)  200 лв. от сумата за депозита се трансформира във ваучер и може да бъде използвана за закупуването на друго круизно пътуване до една година след подписването на договора. Останалите 100 лв. се губят. При отказ, поради друга причина, се губи цялата стойност на първоначалния депозит.
✔ Доплащане до 50% след получаване на виза (в срок от 30 дни след подписване на договора)
✔ Доплащане до 100% - 45 дни преди датата на отплаване.
✔ Заявка и доплащане на допълнителни екскурзии и допълнителни пакети с интернет и напитки на кораба 45 дни преди датата на отплаване.
 
✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените екскурзии на български/руски език се провеждат при минимум 10 записали се.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт, валидна виза за САЩ. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
 
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София  бул. „Княз Дондуков“  No 68, с номер 1329200051000004/2020г. с валидност от 00:00ч. на от 06.05.2020г. до 24:00ч. на 05.05.2021г.
 
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна! 
 
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им. 
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!Вижте също
Оферта № Е1856


Етикети
comebacknew , fiji , sydney , new zealand , new caledonia , msc cruises , divina , usa , florida , miami , aruba , mexico , costa maya , panama , colon , jamaika , oranjestad , cartagena , columbia , cruise , carribean cruise , bahamas , carribean sea , flamingo , msc , cruise , travel , msccruises , sea , cruiseship , ship , msccrociere , mscseaside , mscseaview , love , like , vacation , cruising , follow , cruiselife , instatravel , crociera , cruiseships , mscfantasia , trip , crociere , moscow , cruises , cruzeiro , ocean , photooftheday , instagood , happy , bhfyp. msc , cruise , mscseaside , miam , cruises , caribbean , royalcaribbean , ship , cruiseship , nassau , vacation , bahamas , msccruises , travel , oasisoftheseas , disneycruise , cruiselife , cruising , rccl , cruiser , ncl , princesscruises , carnival , export , mscseaview , holidays , florida , love , bikini , crucero , круиз , екскурзия , самолетна екскурзия , екскурзия америка , екскурзия сащ , екскурзия до щатите , ню йорк , голямата ябълка , маями , флорида , лас вегас , невада , лос анжелис , сан франциско , манхатън , сексът и градът , ваканция , екзотика , китай , хонг конг , сингапур , малайзия , куала лумпур , виетнам , хо ши мин , филипини , манила


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах