София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи ( градът на мечтите ) от Пловдив и София

Оферта номер: Е1593
Вид транспорт: автобус автобус
1 ден
Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи ( градът на мечтите ) Посещение на пещерата Ангитис---- Дати: 13.12.2020 / 20.12.2020 Цена - 38 лева
Пловдив - София - Драма
Цена от: 38.00 лв.
Дата Цена Резервирай
13.12.2020 от 38 лв. Резервирай
20.12.2020 от 38 лв. Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи
( градът на мечтите )
Посещение на пещерата Ангитис
Дата 13.12.2020, 20.12.2020 
Цена 38 лева
Програма :
Първи вариант Тръгване от Пловдив 6 : 00 Дом на Културата Борис Христов
Втори вариант тръгване от София 6 : 00 стадион Васил Левски
Маршрут Гърция – пещерата Ангитис – Драма
Всяка година Драма през месец Декември се окичва с усмивки и празнично настроение, повлиян от магията на Коледа, градът се превръща в огромна прегръдка за малки и големи. Онируполи ( градът на мечтите ) е една традиция, която превърна града в притегателна точка за много туристи. В период от един месец  Драма напомня на град на Дядо Коледа, с приказните дървени къщички, многобройните лакомства, влакчета, ледената пързалка и пищната украса, всеки посетител остава пленен от празничната атмосфера.
 
Отпътуване от съответния град. Посещение на пещерата Ангитис ( при подходящо време ) – един от най – значимите природни паметници в Гърция, една наистина достолепна пещера със своята възраст от над 2 милиона години. Отпътуване за град Драма. Градът в този период на годината е оживен и магичен. Музика, песни и танци, културни събития, обичаи и традиции, оживяват всеки ден и очароват посетителите от всички възрасти, като всяка година програмата е по-богата, по-вълшебна и по-вълнуваща от предходната. "Коледният аромат" се носи из града и всяка улица е домакин на своя собствена приказка. Свободно време за разходка, шопинг, кафе и обяд – Гърция е известна с изключителната си кухня.
 
Отпътуване за България около 18 часа.
 
Връщане в Пловдив и София вечерта
Цената включва :
 
Транспорт от съответния град
Екскурзоводско обслужване
Медицинска застраховка за лица до 65 години с покритие 2000 евро
 
Цената не включва :
Медицинска застраховка – 2 лева за лица от 65 до 79 години
Лични разходи
Входна такса за пещерата Ангитис - 7 евро на човек, посещението на пещерата не е задължително
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата  на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта
  или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит
 30%  от пакетната цена и  доплащане 20 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  АД „Дженерали Застраховане“  АД гр. София  бул.Княз Ал.Дондуков“  No 68 , 1329180051000035, от 27.04.2020 до 26.04.2021г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!
 
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът
  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им.
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!
Местата в автобуса се заемат по реда на записването. Повечето туристи желаят да пътуват на първи или по - предни седалки.За първи седалки има доплащане в размер на 25 лева на човек, освен ако не е упоменато друго в офертата. Размерът на доплащане за ползване на двойна седалка от турист се упоменава в офертата. За Туристи, които имат специфични нужди и желания при настаняването има оскъпяване в размер на 5 % от пакетната цена на организираното пътуванеВижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах