София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Свети Валентин на Круиз с водач Западно крайбрежие, САЩ – Хавай - Мексико

Оферта номер: Е1859
Вид транспорт: самолет самолет
21 дни / 18 нощувки
Свети Валентин на Круиз с водач Западно крайбрежие, САЩ – Хавай - Мексико
София – Истанбул – Сан Франциско, САЩ – Лос Анджелис, Сащ – Хило, Хавай – Хонолулу, Хавай – Кауаи, Хавай - Мауи, Хавай – Енсенада, Мексико – Сан Франциско, САЩ - Истанбул - София
Цена от: 5813.00 лв.
Дата Цена Резервирай
13.02.2021 от 5813 лв. Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
Круиз с водач Западно крайбрежие, САЩ –  Хавай - Мексико
Дата на отпътуване/отплаване: 13.02.2021/16.02.2021г.
Кораб: Ruby Princess
Маршрут : София – Истанбул – Сан Франциско, САЩ - Лос Анджелис, САЩ  Хило, Хавай – Хонолулу, Хавай – Кауаи, Хавай - Мауи, Хавай – Енсенада, Мексико – Сан Франциско, САЩ -  Истанбул - София
За записвания до 31.07.2020г. отстъпка 150лв. от цената за всеки възрастен 

 
Програма
Ден 1:
13.02.2021 София – Истанбул 
Полет София – Истанбул 09:50 – 12:15. Полет Истанбул – Сан Франциско 13:55 – 16:35. Кацане на летището в Сан Франциско. Трансфер до хотел. Настаняване и нощувка
Ден 2:
14.02.2021 Сан Франциско 
Панорамна обиколка на Сан Франциско включена в цената - Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, моста “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка
Ден 3:
15.02.2021 Санфранциско – Лос Анджелис  - Сан Франциско  
Екскурзия до Лос Анджелис включена в цената. Рано сутринта трансфер летището за полет до Лос Анджелис в 8:00ч сутринта. Кацане в Лос Анджелис и посрещане от фирмата партньор за панорамна и туристическа обиколка на града. По време на обиколката ще посетите няколко квартала на Лос Анджелис и ще научите за историята и съвременния живот на този многолик мегаполис. Запознаване с елегантните квартали Санта Моника и Бевърли Хилс, една от най-скъпите улици в света „Родео Драйв“, Сънсет булевард, Западен Холивуд и централните части на Лос Анджелис. Кратка разходка по Холивуд Булевард, известен като „Алеята на славата“ и спиране пред прочутия Граумънс Тиътър, пред който са отпечатъците на ръцете на холивудските звезди. Кратка разходка по Олвера Стрийт (Старият испански квартал и исторически център на Лос Анджелис). Свободно време с възможност да се разходите в централната част на града и да посетите, известния плаж “Venice Beach”. Трансфер до летището за късен полет до Сан Франциско. Връщане в хотела и нощувка.
Ден 4:
16.02.2021 Сан Франциско 
Освобождаване на хотела.  Трансфер до пристанище и настаняване на борда на кораба. Чек – ин на кораба започва в 12:00ч. и нощувка на Кораба.
Ден 05:
17.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 06:
18.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 07:
19.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 08:
20.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 09:
21.02.2021 Хило, Хавай 08:00 – 17:00ч.
Добре дошли на Големия остров на Хаваите - рай на черно-пясъчни плажове, тропически гори и вулканични планини. Мауна Лоа, най-голямата планина на планетата, се извисява над мрачните полета от лава на Националния парк Хаваи Вулкани. В сърцето на буйната тропическа гора на Големия остров се намира отдалечената и зашеметяваща долина Вайпо (Долината на царете). Историята на Хаваите съответства на неговия несравним пейзаж - това е сага за могъщи полинезийски крале, захарни барони, война и предателство.
 
Пейзажът на Големия остров варира от черно-пясъчни плажове до тропическа дъждовна гора до алпийския терен на Мауна Лоа и Мауна Кеа. На 13 796 фута над морското равнище върхът на Мауна Кеа е най-високата точка в целия басейн на Тихия океан.
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания
 
Ден 10:
22.02.2021 Хонолулу, Хавай
Дом на близо половин милион души, Хонолулу е столицата на Хавайските острови и единственият голям град. Град Хонолулу и остров Оаху предлагат богатство от исторически, културни и живописни забележителности. Плажът Waikiki и Diamond Head са два от трайните символи на града. Пърл Харбър, сайтът на мемориала на американския кораб Аризона и "Punchbowl" напомнятза трагичните събития от 7 декември 1941 г., когато японската изненадваща атака над Пърл Харбър принуди Америка да се постави началото на Втората световна война. Хонолулу също е дом на историческия дворец Йолани, официалната резиденция на последните крале на Хаваите. Отвъд града се намират тропически дъждовни гори, наблюдателницата Пали и Северният бряг, известни със сърфинг плажовете си.
Привлекателността на Хонолулу варира от великолепните плажове, безброй добре снабдени магазини, изкушаващи ресторанти и множество исторически, културни и живописни забележителности..
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания

Ден 11:
23.02.2021 Кауаи, Хавай
Четвъртият по големина остров в хавайската група, Кауай е известен като "Островът градина". Теренът варира от вулканичните склонове на планината Ваялеале и пустинната красота на каньона Уаймеа до пищната папратова пещера край река Уайлуа. По ирония на съдбата този някога изолиран остров е бил мястото на първата среща между европейци и хавайци. На 19 януари 1778 г. капитан Джеймс Кук закотвя корабите си при устието на река Уаймеа, като става първият в дълъг ред от ентусиазирани посетители.
Кауай никога не е бил завладян от великия войн цар Камехамеха.
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания


Ден 14:
24.02.2021 Мауи, Хавай
Мауи винаги е заемал специално място в сърцата на хавайците. Великият военен крал Камехамеха, който обедини островите под своето управление, избра да направи Лахайна своя столица, а Каанапали някога беше любимата площадка на хавайските кралски особи. И нищо чудно -  Мауи се гордее със зашеметяващи пейзажи и превъзходни плажове. Планината Халеакала, впечатляващият вулкан се издига на 10 000 фута над Тихия океан. Някога наречен „Долината на царете“, долината на Яо на Мауи е тропически рай, доминиран от Иглата, вулканичен монолит, извисяващ се над дъното на долината. След това е Lahaina, някога дом на кралски двор и разюздано пристанище, на което се забавлявали янките от 19-ти век.
Халеакала означава „Домът на слънцето“. На хавайците изглеждало, че слънцето изгрява и залязва в дълбините на своя масивен кратер. Днес центърът на Националния парк Халеакала е една от основните атракции на Мауи.
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания

Ден 15:
25.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 16:
26.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 17:
27.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 18:
28.02.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
Ден 19:
01.03.2021 Енсенада, Мексико
Енсенада се намира на 70 мили южно от международната граница и само на 90 минути с кола от Сан Диего. Посетителите са привлечени от топлия средиземноморски климат на Енсенада, приятелска атмосфера и лесен достъп по суша, въздух и море.
Енсенада се превърна в второто най-посещавано пристанище на Мексико за основните круизни линии и развлекателни лодки.
Списък с допълнителни екскурзии предлагани от круизната компания


Ден 20:
02.03.2021 В открито море
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба
 Ден 21:
03.03.2021 Сан Франциско, САЩ
Акостиране на кораба на пристанището в Сан Франциско. Освобождаване на каютите и напускане на кораба. Трансфер до летището за полет Сан Франциско  – Истанбул 18:15 – 08:10 (+1 ден)
Ден 22:
04.03.2021 Истанбул – София
Полет Истанбул - София 20:10 – 20:30

 
✔ Самолетен билет за полети София – Сан Франциско - София
✔ Летищни такси с включен 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж на човек
✔ Самолетен билет за полети Сан Франциско - Лос Анджелис - Сан Франциско ( в цената на самолетния билет няма включен чекиран багаж, а резмерите на ръчния багаж са 40cm x 20cm x 25cm)
✔ 3 нощувки в хотел 4* в Сан Франциско
✔ Целодневна екскурзия на Лос Анджелис.
✔ 15 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб Ruby Princess в избрания тип каюта
✔ пълен пансион за изхранването на борда на кораба на бюфет и в основния ресторант
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда на английски език;
✔ Трансферите по програмата
✔ Застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро за лица до 64.99г. При желание за по-високо покритие, или в случай че туристите имат 65 и повече навършени години е необходимо доплащане.

✔ турлидер от агенцията през цялото пътуване при 10 записани

✔ Виза за САЩ: 160$.
✔ По желание - съдействие за онлайн попълване на визова анкета - 40 лв.
✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата които са минимален брой участници 10 човека,
✔ Брегови екскурзии предлагани от круизната компания: предлагат се на 5 официални езика - английски, немски, френски, испански, италиански. Могат се добавят към круизната резервация (с предплащане) и автоматично излизат във Вашия круизен билет. * При заявка от българия на допълнителни услуги се ползват допълнителни отстъпки от 15% (такса сервиз за пакетите с напитки) и 20% (за интернет и брегови екскурзии)
✔ Входни такси за посещаваните обекти
✔ Интернет на борда на кораба (срещу заплащане)
✔ Напитки на борда на кораба
✔ Такса обслужване на кораба - 10 евро/ден/човек
✔ Специализирани ресторанти и барове
✔ Допълнителни атракции като 3D кино, симулатор на F1 и други (налични на някои от корабите)
✔ SPА център: над 20 вида масажи, 19 процедури за тяло, аромо-терапия, термална зона, сауна, парна баня  
✔ Интернет кафе: интернет пакети могат да бъдат предварително резервирани преди круиза
✔ Фризьор и маникюр/педикюр
✔ Магазини и бутици (безмитни) 
Казино

✔ Застраховка Отмяна на пътуване

медицинска застраховка с покритие минимум 25 000 EUR покритие за лица над 65 г. – 60 лв.; за лица над 75 г. – 90 лв.

За клиенти с вече издадена виза - 50% депозит и доплащане на 10.12.2020
В случай, че нямате виза за САЩ ТО предлага съдействие за попълване на формуляр. Договор и резервации ще бъдат направени след получаване на виза.  
✔ Депозит в размер на 300 лева на човек при подписване на договора. След това, клиентът има на разположение 30 дни, за да получи американска виза и да информира туроператора.
✔ Анулации - до 30 дни след подписване на договора при отказ от виза (след представяне на документ от посолството)  200 лв. от сумата за депозита се трансформира във ваучер и може да бъде използвана за закупуването на друго круизно пътуване до една година след подписването на договора. Останалите 100 лв. се губят. При отказ, поради друга причина, се губи цялата стойност на първоначалния депозит.
✔ Доплащане до 50% след получаване на виза (в срок от 30 дни след подписване на договора)
✔ Доплащане до 100% - 45 дни преди датата на отплаване.
✔ Заявка и доплащане на допълнителни екскурзии и допълнителни пакети с интернет и напитки на кораба 45 дни преди датата на отплаване.
 
✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените екскурзии на български/руски език се провеждат при минимум 10 записали се.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт, валидна виза за САЩ. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
 
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София  бул. „Княз Дондуков“  No 68, с номер 1329200051000004/2020г. с валидност от 00:00ч. на от 06.05.2020г. до 24:00ч. на 05.05.2021г.
 
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна! 
 
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им. 
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!Вижте също
Оферта № Е1859
Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах