София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

ЕТО И МНЕНИЯ НА НАШИ КЛИЕНТИ !!!

 

 
*** Здравейте,
Искам да изкажа благодарностите си за перфектната организация по време на екскурзията,за всичките положителни емоции и преживявания в Будва,Котор,Дубровник.Благодарности на водача Георги за отличната организация,благодарности и на двамата водачи на автобуса.Много ВИ благодаря за мястото ми на първата седалка.Благодаря,благодаря,благодаря за вниманието ВИ!
Ваня Банева

*** Здравейте,
Пиша Ви по повод адмирациите, които бихме искали да изразим относно избора а 
водач на абтобус К6741АТ- Мехмед.
Благодарение на него, шопинг екскурзията ни до Одрин на 9.11.2019г. се превърна 
в едно по- приятно удоволствие за нас!!
Хубав ден и успехи за напред!
Поздрави!
В. Станева 10.11.2019

*** Здравейте!
Искрени благодарности за прекрасната екскурзия, която организирахте вие като Агенция и на Валерия - Адвенчър Плюс, която ни свърза с Вас! Адмирации за изготвянето и организацията на програмата на 30.10-03.11.2019г. - Загреб-Венеция-Верона-Сирмионе-Милано. Екскурзията беше перфектна, великолепна, страхотна! Каквото и положителна оценка да и се постави, все ще е вярна, и все ще и отива! Хиляди благодарности на интелигентния и умел водач на групата - Георги Георгиев. Истински професионализъм, стегната организация и в същото време мило, топло и грижовно отношение към всички. Георги ни помогна да усетим духа и атмосферата на величествените места на които бяхме. Особено приятно впечатление ни направиха и шофьорите, с които пътувахме - истински профисионалисти, млади, отговорни, усмихнати и много духовити. С тях прехода беше сигурен и на ниво. Беше незабравимо преживяване и аз ви благодаря най-сърдечно!
P.S. В разговори с останалите участници в групата установих, че и те споделят моите впечатления!
Успешен бизнес и на двете агенции!
Със сигурност ще пътувам с Вас и на други дестинации и горещо ще ви препоръчвам мили хора, защото сте невероятни!
С поздрав и уважение,

Севдалина Михайлова

*** Здравейте , искаме да Ви благодарим за невероятното преживяване във Виена и Будапеща , за прекрасния хотел , който ни бяхте избрали , за чудесната организация и подготовка , за прекрасната ни и милата ни екскурзоводка Силви .
Всичко беше прекрасно ! Изпращаме Ви няколко красиви спомена с най - милата екскурзоводка !!!
Поздрави и до нови срещи !!!

сем. Ангелови  "

*** ЗДРАВЕЙТЕ СЕМЕЙСTВО НА "АНА ТРАВЕЛ", ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СВОЕ ИМЕ И ОТ ТОВА НА МОЯТА КОМПАНИЯ ЗА ЧУДЕСНОТО ПРЕКАРВАНЕ НА ЛЕВКАДА И В ЧАСТНОСТ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВЕНЦИ ЗА НЕГОВИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И  ВНИМАНИЕТО,КОЕТО ОТДЕЛЯШЕ ЗА НУЖДИТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ГРУПАТА И СВОЕВРЕМЕННО И АДЕКВАТНО РЕШАВАШЕ ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОБЛЕМИ. 

Maria Kireva"

*** Здравейте,

Искам да сърдечно благодаря на целия екип на Ана Травел за незабравимата екскурзия до Лефкада.

Благодаря на Весела затова, че беше винаги усмихната и организираше всичко с лекота.

Благодаря на Венци, че внасяше настроение през цялото време и че успяваше да даде отговор на всеки въпрос J.

За мен целият престой в Лефкада беше истинско удоволствие. Мисля, че вие сте една от малкото, може би единствената, туристическа агенция, която работи изцяло в посока удовлетворението на всеки един клиент, която търси диалог с всеки, която импровизира, и то по най-добрия начин, и която максимално се съобразява с желанията на всички. Пожелавам ви и в бъдеще да сте все така духовити, енергични, позитивни, да се радвате на все повече и повече доволни и усмихнати клиенти и да стигнете и до най-недостижимите точки на света.

До нови срещи!

Поздрави,

Силвия

Silvia Alexandrova
Solution Sales Development Manager   "

*** Здравейте, Ана Травел !

Искам да Ви благодаря за невероятното пътуване в събота ( 13.07 )до Александруполис . Всичко премина успешно , нямам думи да Ви изкажа колко заредена се чувствам от преживяното . Нямам никакви препоръки към Вас , всичко беше перфектно , бъдете винаги толкова мили и отзивчиви ! Специални благодарности към нашата екскурзоводка Силвия , не съм виждала някой толкова загрижен за туристите си и толкова добре подготвен . Обикновено сме свикнали младите да четат , дори да сричат някакъв непознат за тях текст , но тя ни разказа всичко толкова интересно и успя да привлече вниманието на цялата група ! Благодаря на целия екип за организацията ! Пожелавам си да се видим отново и то скоро ! До нови срещи ! Вие сте професионалисти ! Браво !"

НАДЕЖДА

***Здравейте Госпожо Ани Димова и екипа на Ана Травел!

Във връзка с екскурзията до Александрополис на 21.07.2012 бих искала да изразя благодарност към вашия екип за старанието,  което проявиха, за добрата подготовка на Силвия, за търпението им, за проявеното разбиране, за шеговития и търпелив тон на Венцислав и изобщо за цялото прекрасно прекарване!  Благодаря Ви от сърце и много успехи за напред Ви желая! "

Таня Дончева

*** Благодаря Ви много за прекрасните мигове, които споделихме заедно!

Желая Ви винаги да сте толкова позитивни, весели и добри професионалисти!
Надявам се да изживея още незабравими моменти с Вас! "

Поздрави и до скоро!
Наталия

*** Здравейте,
искаме да ви благодарим за невероятната екскурзия, която организирахте за нас. Изкарахме си страхотно! Ще разчитаме на вас и в бъдеще!"

Хубав ден,
Велина Янева
Теодор Наков

*** Здравейте на всички от Ана Травел, позволете ми да изразя благодарност на вашата компания и екскурзоводи с които съм имала честта да пътувам до сега - Ани и Венци за тяхното професионално и търпеливо отношение към работата с клиенти.При първото ми пътуване с Ани бях очарована от организацията и информацията която получих по време на пътуването.За мой късмет имах щастието да пътувам и втори път с компанията този път екскурзовод ни беше Венци-професионализма се повтори.На всички въпроси и проблеми на пътниците винаги са насреща.Въпреки многото километри които пътуваме,те не се усещат,през цялото пътуване вицове,гатанки и когато се прибера в България  съм заредена със сили и енергия да се справям по-добре със сивото ежедневие и това благодарение на всички Вас.Вие сте страхотни-продължавайте в същия дух.На всички вас едно голямо БЛАГОДАРЯ."

ВЕНЕТА КЬОЛЧЕВА

*** Благодарим на фирма Ана Травел, за чудесното пътуване на 22.06.13 г. до Алесандропулис.Благодарим на Венци екскурзовода и шофьора на автобуса Тошко, за професионализма,  доброто отношение и забавното пътуване.Бъдете все така всеотдайни и позитивни!Прекарахме незабравима събота с цялото ни семейство и нашите приятели: "

Антончо, Ангел и Майя Милеви; Антоанета Иванова; Зорница, Георги и Веселин Григорови

*** Здравейте ,
на 16.02 пътувахме до Пирот и Ниш с Вашата агенция, за мен и приятелят ми беше удоволствие да прекараме деня си с организараната перфектно от Вас екскурзия до Пирот и Ниш . Искаме да Ви благодарим за чудесното обслужване и невероятната подготовка на Силвия , която ни разказа толкова интересни факти за Сърбия , които не бяхме чули до сега и която старателно ни обясни къде какво има и какво може да правим през свободното си време в Ниш . Бихме се радвали да пътуваме с Вас отново . Също искаме да попитаме дали бихте организирали и екскурзия до Белград , тъй като останахме очаровани от Ниш и искаме да опознаем нашата съседка Сърбия .
Поздрави и до нови срещи !!! "
 
Тинка Трифонова

*** Страхотно си изкарахме вчера в Александропулис. Професионализмът ви работи във ваша полза. Благодаря. "

Росица Маджарова

*** Здравейте.

Екскурзията беше страхотна, Роси е страхотна екскурзоводка , хората, с които бях, също бяха много лъчезарни и забавни!
Наистина останах с много добри впечатления! "
Надежда Атанасова


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах