София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

Почивка в Хургада, Египет със самолет от София – 7 нощувки

Оферта номер: П706
Вид транспорт: самолет самолет
8 дни / 7 нощувки
Почивка в Хургада, Египет със самолет от София – 7 нощувки
Хургада, Египет
Цена от: 815.91 лв.
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
Програма
Ден 1

Среща на летище София и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване в 10:00 ч. с чартърен полет. Кацане в 12:20 ч. на летище Хургада. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка


Ден 2

Закуска. 1. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Paradise island (срещу доп. заплащане). Разходка с яхта до прекрасния Paradise island. "Райски остров" където можете да се насладите на подводната флора и фауна. Отпътуване от хотела към 08:00 ч. Приказен плаж, невероятно нежно море, коралови рифове, разкриващи тайните на Червено море. Островът е напълно заобиколен от риф, лишен от растителност, но пък е посипан с непокътната природа, страхотен плаж с фин, белоснежен пясък, кристална вода и спиращи дъха гледки. Разходката включва 2 спирки до коралови рифове, възможност за плаж на острова, обяд на яхтата, възможност за шнорхелинг около райските брегове на острова. Продължителност на екскурзията около 8 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

2. Възможност за допълнителна полудневна екскурзия подводница Submarine (срещу доп. заплащане). Ако не обичате да плувате, но желаете да разгледате вълшебния свят под повърхността на водата, то задължително се възползвайте от екскурзията с туристическата подводница Submarine. Подводницата се спуска на 25 метра дълбочина под водата, сред цветовете на Червено море, където за един час ще може да се насладите на изобилие от красиви корали и множество морски рибни видове. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели. Продължителност около 3 часа.


Ден 3

Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Луксор (срещу доп. заплащане) - Хиляди туристи от целия свят всяка година избират Луксор за своя ваканционна дестинация, за да се насладят на тези паметници на историята и архитектурата. Луксор е идеалното място и за онези, които са решили да посетят Горен Египет. В Луксор е и крайната спирка на корабните пътешествия по река Нил. Отпътуване от хотела около 04:30 ч. за Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове, обособен в 3 зони, посветени на върховният бог Амон, бог Монту и богинята Мут. Най-значителното здание в комплекса е храмът на Амон Ра – истински архитектурен шедьовър, включващ огромна колонна зала, различни храмови помещения и 10 пилона, най-големият от които е 113 м. Разглеждане на Алеята на сфинксовете, която свързва Луксорския и Карнакския храм, с общата дължина около 5 км. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм. Отпътуване към Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон – една от 62-те открити гробници досега. Посещение на изумителният храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия Разглеждане Колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, които представят фараона Аменхотеп III в седнало положение, с ръце на коленете и поглед, насочен на изток към реката и изгряващото слънце. Посещение на местна фабрика за алабастър и музея на папируса. Връщане в хотела около 22 ч. Нощувка.


Ден 4

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Super safary (срещу доп. заплащане). Отпътуване от хотела към 13 ч. от хотела. Ще можете да видите същността на ландшафта в пустинята – долините и красивите пясъчни планини с червеникавият им оттенък. Запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от препускането с джипове по дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота в пустинята, ще посетите малък зоопарк и терариум, ще се насладите на фолклорно шоу (танура, ориенталски танци, огнено шоу). Продължителност на екскурзията около 8 часа. Връщане в хотела. Нощувка.


Ден 5

Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Кайро и Пирамидите в Гиза (срещу доп. заплащане). Екскурзия до Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет. Отпътуване от хотела около 02:00 ч. Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Връщане в хотела около 00:30  ч. Нощувка.


Ден 6

Закуска. 1. Възможност за допълнителна полудневна екскурзия – Дайвинг в красивите рифове на Червено Море (срещу доп. заплащане). Едно от най-предпочитаните места за гмуркане в света се намира в Египет. В подводния резерват, между разноцветни коралови рифове (тук виреят над 150 вида корали), можете да наблюдавате живота на хиляди морски обитатели. Червено море е описвано като „коридор на чудесата“за гмуркане. Отпътуване от хотела към 8 ч. сутринта. Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен и затова е още по-привлекателен. Гмуркането е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, наслада от богатството на подводния свят. Морето е известно със своята разнообразна фауна и впечатляващата чистота на водата, с видимост, която често превишава 45 метра. Голяма част от уникалността на гмуркането в Червено море се дължи на впечатляващото припокриване на ярката красота на пустинята и истинската райска градина във водите на Червено море. Около 10 процента от животинските видове в Червено море не се срещат никъде другаде на Земята. Ще имате възможност да се насладите на гмуркане, прекрасна разходка с лодка и риболов и да наблюдавате невороятният и богатит животински свят на Червено море. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

2. Възможност за допълнителна полудевна екскурзия SEA SCOPE - Разходка из Червено море (срещу доп. заплащане). Трансфер до пристанището с автобус и качване на лодка с дължина 18 м. Лодката ви дава възможност са се насладите на незабравимо плаване над неповторими коралови рифове и сред пъстроцветни морски обитатели. Фантастично подводно пътуване от което ще откриете прекрасния морски живот на Червено море до дълбочина 3 метра.  Препоръчва се за семейства с деца


Ден 7

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Orange Island и шнорхелинг (срещу доп. заплащане). Едно от най-популярните места за екскурзия с лодка и шнорхелинг в Хургада. Екскурзията започва около 8:00 ч. и включва морска разходка с яхта с възможност да се насладите на красотата на един от прекрасните острови и съкровища на кораловия риф, белият пясък и слънчевите лъчи на Червено море. Слизане на плажа на острова за плуване и релакс. Обяд на яхтата. Едно от най-прекрасните места за гмуркане в целия свят е в околностите на острова. Две спирания за гмуркане в близост до коралови рифове. Като за тези, които не са любители на гмуркането няма да им е трудно също да видят и да се полюбуват на красивите морски видове, тъй като водата в Червено море е кристално бистра и чиста. Връщане в хотела около 16:00 часа. Вечеря. Нощувка.


Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хургада в обявения час от фирмата партньор. Полет за София.

Описание
 
Описание / Транспорт

Полетна информация Египет - ден Събота
Заминаване: София - 07:40 - Хургада 09:45
Връщане: Хургада 10:00 - София 14:10

Тип самолет: Boeing 733
Адрес на авиокомпанията: гр. София, бул."Брюксел" №1
Авиокомпания: България ер


Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!

 


Описание / допълнителни услуги

Информация за допълнителните екскурзии:

  • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на български език.
  • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България, не по-късно от 20 дни преди датата на пътуване.

1. Целодневна екскурзия Кайро и Пирамидите в Гиза с автобус

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване на български език, входни такси за Историческия музей в Кайро и Пирамидите в Гиза, обяд, слушалки.

Цената не включва: лични разходи, напитки по време на обяда.

Цени: възрастен 90 евро; дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 45 евро

2. Целодневна екскурзия Кайро и Пирамидите в Гиза със самолет

Цената включва: вътрешен полет,  екскурзоводско обслужване на български език, входни такси за Историческия музей в Кайро и Пирамидите в Гиза, обяд, слушалки.

Цената не включва: лични разходи, напитки по време на обяда.

Цени: възрастен 270 евро; дете от 2 - 5.99 210 евро; дете от 6-11.99 – 260 евро; дете 0-1.99 - безплатно;

3. Целодневна екскурзия Paradise island  и шнорхелинг - Продължителност на екскурзията около 8 часа. От 08:00 - 16:00 ч.

Цената включва: трансфери, разходка с яхта, обяд и напитки на яхтата, шезлонги и чадъри, две спирки за шнорхелинг с лицензиран инструктор,  екипировка.

Цената не включва: лични разходи

Цени: възрастен: 55 евро; дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30  евро

4. Полудневна екскурзия подводница Submarine - Продължителност на екскурзията около 3 часа. От 09:00 - 12:00 ч.

Цената включва: двупосочен трансфер, билет за подводницата.

Цени: възрастен: 60 евро, дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30 евро

5. Целодневна екскурзия Super safary - Продължителност на екскурзията около 6 часа. От 13:00 - 19:00 ч.

Цената включва: трансфер, вечеря, безалкохолни напитки, яздене на камила, каране на АТВ и квадроцикли, шоу програма.

Цени: възрастен: 55 евро; дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30 евро

6. Целодневна екскурзия Луксор -  Продължителност на екскурзията около 16 часа. От 04:30 - 21:00 ч.
Цената включва: транспорт с авотбус, екскурзоводско обслужване на български език, обяд в местен ресторант, входни такси в обектите / посещение на Карнак и Луксор, Храма на Хатшепсут, посещение на Долината на царете с изключително красивите 62 гробници (посещават се 3), колосите на Мемнон /

Цената не включва: лични разходи, напитки по време на обяда.

Цени: възрастен: 90 евро; дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 45 евро

7. Дайвинг в красивите рифове на Червено Море - Продължителност на екскурзията около 8 часа. От 08:00 - 16:00 ч.

Цената включва: трансфери, разходка с яхта, обяд и напитки на яхтата, шезлонги и чадъри, две спирки за дайвинг от 5 до 10 метра с лицензиран инструктор,  екипировка.

Цена: възрастен: 55 евро за възрастни и за деца над 10 години

8. Полудевна екскурзия - SEA SCOPE  из Червено море - Продължителност на екскурзията около 3 часа. От 09:00 - 12:00 ч. Провежда се всеки ден

Цената включва: трансфер до пристанището с автобус, билет за лодката, фантастично подводно пътуване, от което ще откриете прекрасния морски живот на Червено море. Дълбочина 3 метра. Препоръчва се за семейства с деца.

Цени: възрастен: 30 евро, дете от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 15 евро

9. Целодневна екскурзия Orange bay и шнорхелинг - Продължителност на екскурзията около 8 часа. От 08:00 - 16:00 ч.

Цената включва: трансфери, разходка с яхта, обяд и напитки на яхтата, шезлонги и чадъри, две спирки за шнорхелинг с лицензиран инструктор,  екипировка

Цени: възрастен: 55 евро, дете: от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30 евро

10. Целодневна екскурзия Orange bay и дайвинг - Продължителност на екскурзията около 8 часа. От 08:00 - 16:00 ч.

Цената включва: трансфери, разходка с яхта, обяд и напитки на яхтата, шезлонги и чадъри, две спирки за шнорхелинг с лицензиран инструктор,  екипировка, една спирка за дайвинг

Цени: възрастен: 60 евро, дете: от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30 евро

11. Пиратски кораб - Продължителност на екскурзията около 8 часа. От 08:00 - 16:00 ч.

Цената включва: трансфери, разходка с кораб,  обяд  /морска храна/  и напитки на яхтата, шезлонги и чадъри, две спирки за шнорхелинг, посещение на Orange bay island, екипировка, лицензиран инструктор, шезлонги и чадъри на острова.

Цени: възрастен: 90 евро, дете: от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 45 евро

12. Посещение на GRAND AQUARIUM - Продължителност на екскурзията около 3 часа. От 10:00 - 13:00 ч.

Цената включва: трансфери, входни такси. Повече от хиляда и двеста вида в 24 галерии, посетещение на мини зоопарк / ще видите гущери, крокодил, удав, маймуни, костенурки, змии, щрауси, маймуни, фламинго, сови, прилепи; малък терариум;

Цени: възрастен: 55 евро, дете: от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 30 евро

13. Шоу с делфини - Продължителност на екскурзията около 2 часа. От 10:00 - 12:00 ч. Провежда се всеки ден. Уникално шоу с делфини, любимо забавление за малки и големи.

Цени: възрастен: 40 евро, дете: от 0-5.99 безплатно; дете от 6-11.99 – 20 евро

14. Плуване с делфини  „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни.

Цени: 70 долара за деца и възрастни


 
Самолетен билет за Чартърен полет София - Хургада - София с включени летищни такси и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
 7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане от представител на TA на летище София
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на престоя
 
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 25 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 55 лв
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Допълнителните екскурзии
Входна виза за Египет- 25 Долара. Заплаща се на летището.
 



Хотели по програмата
DEXON ROMA HOTEL
DEXON ROMA HOTEL  
Хургада, Египет
от
417.17 €
EMPIRE BEACH RESORT AQUAPARK
EMPIRE BEACH RESORT AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
456.06 €
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY & AQUA PARK
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY & AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
471.61 €
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
479.38 €
ROYAL STAR BEACH RESORT
ROYAL STAR BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
480.94 €
HAWAII RIVIERA CLUB 2ND LINE
HAWAII RIVIERA CLUB 2ND LINE  
Хургада, Египет
от
487.16 €
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
494.94 €
MARLIN INN AZUR
MARLIN INN AZUR  
Хургада, Египет
от
502.71 €
ALADDIN BEACH RESORT
ALADDIN BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
502.71 €
EL KARMA AQUA BEACH RESORT
EL KARMA AQUA BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
502.71 €
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
502.71 €
HAWAII RIVIERA RESORT AQUA PARK
HAWAII RIVIERA RESORT AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
502.71 €
MINA MARK RESORT & SPA
MINA MARK RESORT & SPA  
Хургада, Египет
от
502.71 €
SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT
SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT  
Хургада, Египет
от
510.49 €
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE RESORT & SPA
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE RESORT & SPA  
Хургада, Египет
от
510.49 €
ZYA REGINA RESORT AND AQUA PARK HURGHADA
ZYA REGINA RESORT AND AQUA PARK HURGHADA  
Хургада, Египет
от
510.49 €
HAWAII CAESAR PALACE & AQUAPARK
HAWAII CAESAR PALACE & AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
518.26 €
HAWAII CEASAR DREAMS & AQUAPARK
HAWAII CEASAR DREAMS & AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
518.26 €
AMC ROYAL HOTEL & SPA
AMC ROYAL HOTEL & SPA  
Хургада, Египет
от
526.04 €
BELLA VISTA RESORT HURGHADA
BELLA VISTA RESORT HURGHADA  
Хургада, Египет
от
526.04 €
CORAL SUN BEACH SAFAGA
CORAL SUN BEACH SAFAGA  
Хургада, Египет
от
526.04 €
ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA
ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA  
Хургада, Египет
от
541.60 €
SEAGULL RESORT
SEAGULL RESORT  
Хургада, Египет
от
545.48 €
HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT
HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT  
Хургада, Египет
от
551.87 €
BLEND CLUB AQUA RESORT
BLEND CLUB AQUA RESORT  
Хургада, Египет
от
551.87 €
KAIRABA AQUA MONDO RESORT
KAIRABA AQUA MONDO RESORT  
Хургада, Египет
от
557.14 €
CORAL BEACH RESORT HURGHADA
CORAL BEACH RESORT HURGHADA  
Хургада, Египет
от
558.52 €
LEMON & SOUL MAKADI GARDEN
LEMON & SOUL MAKADI GARDEN  
Хургада, Египет
от
558.52 €
PHARAOH AZUR RESORT
PHARAOH AZUR RESORT  
Хургада, Египет
от
564.92 €
AMWAJ BEACH CLUB ABU SOMA
AMWAJ BEACH CLUB ABU SOMA  
Хургада, Египет
от
566.03 €
STELLA DI MARE GARDENS RESORT AND SPA - MAKADI BAY
STELLA DI MARE GARDENS RESORT AND SPA - MAKADI BAY  
Хургада, Египет
от
572.71 €
THE THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT
THE THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
575.20 €
NEW EAGLES AQUA PARK RESORT
NEW EAGLES AQUA PARK RESORT  
Хургада, Египет
от
580.18 €
GIFTUN AZUR
GIFTUN AZUR  
Хургада, Египет
от
582.70 €
CAVES BEACH RESORT
CAVES BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
590.75 €
TITANIC RESORT HURHADA
TITANIC RESORT HURHADA  
Хургада, Египет
от
593.86 €
SEA STAR BEAURIVAGE
SEA STAR BEAURIVAGE  
Хургада, Египет
от
596.03 €
BEL AIR AZUR (ADULTS ONLY 18+)
BEL AIR AZUR (ADULTS ONLY 18+)  
Хургада, Египет
от
602.07 €
BALINA PARADISE ABU SOMA
BALINA PARADISE ABU SOMA  
Хургада, Египет
от
603.51 €
GOLDEN BEACH RESORT
GOLDEN BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
603.80 €
MERCURE HURGADA
MERCURE HURGADA  
Хургада, Египет
от
603.80 €
SWISS INN RESORT HURGHADA
SWISS INN RESORT HURGHADA  
Хургада, Египет
от
611.59 €
MAGIC BEACH HOTEL HURGADA
MAGIC BEACH HOTEL HURGADA  
Хургада, Египет
от
614.62 €
TITANIC BEACH RESORT & AQUAPARK
TITANIC BEACH RESORT & AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
616.07 €
LABRANDA CLUB MAKADI
LABRANDA CLUB MAKADI  
Хургада, Египет
от
627.13 €
ARABIA AZUR
ARABIA AZUR  
Хургада, Египет
от
628.08 €
TITANIC PALACE RESORT & AQUAPARK
TITANIC PALACE RESORT & AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
630.07 €
ARABELLA AZUR RESORT
ARABELLA AZUR RESORT  
Хургада, Египет
от
639.40 €
SUNRISE ALMA BAY RESORT
SUNRISE ALMA BAY RESORT  
Хургада, Египет
от
649.85 €
STEIGENBERGER AQUA MAGIC
STEIGENBERGER AQUA MAGIC  
Хургада, Египет
от
658.25 €
IBEROTEL CASA DEL MAR
IBEROTEL CASA DEL MAR  
Хургада, Египет
от
658.25 €
PALM BEACH RESORT & SPA
PALM BEACH RESORT & SPA  
Хургада, Египет
от
665.73 €
LABRANDA ROYAL MAKADI
LABRANDA ROYAL MAKADI  
Хургада, Египет
от
666.02 €
PYRAMISA BEACH RESORT SAHL HASHEESH
PYRAMISA BEACH RESORT SAHL HASHEESH  
Хургада, Египет
от
667.39 €
GRAVITY HOTEL & AQUAPARK HURGHADA(EX.SAMRA BAY HOTEL)
GRAVITY HOTEL & AQUAPARK HURGHADA(EX.SAMRA BAY HOTEL)  
Хургада, Египет
от
669.81 €
SINDBAD CLUB
SINDBAD CLUB  
Хургада, Египет
от
676.73 €
ALBATROS AQUA VISTA RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT  
Хургада, Египет
от
677.39 €
ALI BABA PALACE & AQUA PARK
ALI BABA PALACE & AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
681.58 €
JAZ MAKADI SARAYA PALMS
JAZ MAKADI SARAYA PALMS  
Хургада, Египет
от
685.62 €
ALBATROS AQUA PARK
ALBATROS AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
691.58 €
SERENITY FUN CITY
SERENITY FUN CITY  
Хургада, Египет
от
691.85 €
ALBATROS ALF LEILA WA LEILA
ALBATROS ALF LEILA WA LEILA  
Хургада, Египет
от
697.12 €
BELLAGIO BEACH RESORT & SPA
BELLAGIO BEACH RESORT & SPA  
Хургада, Египет
от
697.12 €
THREE CORNERS RIHANA RESORT
THREE CORNERS RIHANA RESORT  
Хургада, Египет
от
697.12 €
CALIMERA BLEND PARADISE RESORT
CALIMERA BLEND PARADISE RESORT  
Хургада, Египет
от
701.27 €
PICKALBATROS AQUA BLU RESORT
PICKALBATROS AQUA BLU RESORT  
Хургада, Египет
от
702.67 €
SUNRISE AQUA JOY RESORT
SUNRISE AQUA JOY RESORT  
Хургада, Египет
от
703.51 €
LONG BEACH
LONG BEACH  
Хургада, Египет
от
722.02 €
JAZ AQUAVIVA
JAZ AQUAVIVA  
Хургада, Египет
от
723.38 €
SUNRISE HOLIDAYS RESORT ADULTS ONLY
SUNRISE HOLIDAYS RESORT ADULTS ONLY  
Хургада, Египет
от
724.16 €
SERENITY MAKADI BEACH
SERENITY MAKADI BEACH  
Хургада, Египет
от
736.01 €
TROPITEL SAHL HASHEESH
TROPITEL SAHL HASHEESH  
Хургада, Египет
от
736.01 €
AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK
AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK  
Хургада, Египет
от
736.01 €
JAZ MAKADI SARAYA
JAZ MAKADI SARAYA  
Хургада, Египет
от
739.05 €
STELLA DI MARE BEACH RESORT AND SPA - MAKADI BAY
STELLA DI MARE BEACH RESORT AND SPA - MAKADI BAY  
Хургада, Египет
от
739.72 €
THREE CORNERS OCEAN VIEW EL GOUNA - ADULTS ONLY
THREE CORNERS OCEAN VIEW EL GOUNA - ADULTS ONLY  
Хургада, Египет
от
742.74 €
PANORAMA BUNGALOWS EL GOUNA
PANORAMA BUNGALOWS EL GOUNA  
Хургада, Египет
от
750.17 €
ALBATROS JUNGLE AQUA PARK
ALBATROS JUNGLE AQUA PARK  
Хургада, Египет
от
750.22 €
DESERT ROSE RESORT
DESERT ROSE RESORT  
Хургада, Египет
от
751.56 €
TITANIC ROYAL HURGADA
TITANIC ROYAL HURGADA  
Хургада, Египет
от
766.50 €
SUNRISE ROYAL MAKADI RESORT
SUNRISE ROYAL MAKADI RESORT  
Хургада, Египет
от
777.38 €
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT  
Хургада, Египет
от
788.71 €
PALM ROYALE RESORT SOMA BAY
PALM ROYALE RESORT SOMA BAY  
Хургада, Египет
от
790.71 €
SUNRISE SELECT GARDEN BEACH RESORT
SUNRISE SELECT GARDEN BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
804.05 €
CONTINENTAL HOTEL HURGADA (Ex. Movenpick Hurghada)
CONTINENTAL HOTEL HURGADA (Ex. Movenpick Hurghada)  
Хургада, Египет
от
807.37 €
BEACH ALBATROS RESORT
BEACH ALBATROS RESORT  
Хургада, Египет
от
808.23 €
JAZ MAKADINA
JAZ MAKADINA  
Хургада, Египет
от
809.82 €
HILTON HURGHADA PLAZA
HILTON HURGHADA PLAZA  
Хургада, Египет
от
813.77 €
MERAKI RESORT 4*
MERAKI RESORT 4*  
Хургада, Египет
от
830.89 €
JAZ MAKADI STAR
JAZ MAKADI STAR  
Хургада, Египет
от
831.15 €
ALBATROS CITADEL
ALBATROS CITADEL  
Хургада, Египет
от
847.11 €
ALBATROS PALACE RESORT
ALBATROS PALACE RESORT  
Хургада, Египет
от
854.31 €
THE V LUXURY RESORT SAHL HASHEEDH
THE V LUXURY RESORT SAHL HASHEEDH  
Хургада, Египет
от
861.99 €
CLEOPATRA LUXURY RESORT
CLEOPATRA LUXURY RESORT  
Хургада, Египет
от
862.98 €
ALBATROS BLU SPA ADULTS ONLY
ALBATROS BLU SPA ADULTS ONLY  
Хургада, Египет
от
880.71 €
ALBATROS WHITE BEACH
ALBATROS WHITE BEACH  
Хургада, Египет
от
904.86 €
SUNRISE GRAND SELECT CRYSTAL BAY RESORT
SUNRISE GRAND SELECT CRYSTAL BAY RESORT  
Хургада, Египет
от
905.85 €
JASMINE PALACE RESORT
JASMINE PALACE RESORT  
Хургада, Египет
от
906.80 €
XANADU MAKADI BAY
XANADU MAKADI BAY  
Хургада, Египет
от
908.06 €
ALBATROS DANA BEACH RESORT
ALBATROS DANA BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
909.32 €
JAZ CASA DEL MAR BEACH
JAZ CASA DEL MAR BEACH  
Хургада, Египет
от
911.14 €
WATER VALLEY BY NEVERLAND (EX. ALBATROS NEVERLAND)
WATER VALLEY BY NEVERLAND (EX. ALBATROS NEVERLAND)  
Хургада, Египет
от
992.85 €
IBEROTEL MAKADI BEACH
IBEROTEL MAKADI BEACH  
Хургада, Египет
от
1045.79 €
GRAVITY SAHL HASHEESH
GRAVITY SAHL HASHEESH  
Хургада, Египет
от
1053.59 €
SERRY BEACH RESORT
SERRY BEACH RESORT  
Хургада, Египет
от
1069.84 €
FORT ARABESQUE BEACH RESORT & SPA
FORT ARABESQUE BEACH RESORT & SPA  
Хургада, Египет
от
1088.11 €
FORT ARABESQUE THE WEST BAY
FORT ARABESQUE THE WEST BAY  
Хургада, Египет
от
1102.33 €
PREMIER LE REVE HOTEL & SPA
PREMIER LE REVE HOTEL & SPA  
Хургада, Египет
от
1124.84 €
STEIGENBERGER AL DAU BEACH
STEIGENBERGER AL DAU BEACH  
Хургада, Египет
от
1167.61 €
SUNRISE GRAND SELECT TUCANA RESORT
SUNRISE GRAND SELECT TUCANA RESORT  
Хургада, Египет
от
1251.76 €
BARON PALACE SAHL HASHEESH
BARON PALACE SAHL HASHEESH  
Хургада, Египет
от
1319.25 €
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT  
Хургада, Египет
от
1399.51 €
RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES AND VILLAS
RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES AND VILLAS  
Хургада, Египет
от
1441.52 €
Вижте също
Оферта № П706


Етикети
екскурзия до египет , екскурзия до египет , екскурзия до хургада , екскурзии до египет , екскурзии до хургада , изгодна екскурзия , изгодни екскурзии , евтина екскурзия , евтини екскурзии , екскурзия на ниска цена , екскурзии на ниски цени , самолетна екскурзия , самолетни екскурзии , екскурзия със самолет , екскурзии със самолет , екскурзии 2018 , самолетно пътуване , самолетни пътувания , пътуване със самолет , пътувания със самолет , круиз , круизи 2018 , круиз по река нил , река нил , изгодно пътуване , изгодни пътувания , пътуване на ниска цена , пътувания на ниски цени , оферта за египет , оферти за египет , изгодна оферта за египет , изгодни оферти за египет , оферта за египет на ниска цена , оферти за египет на ниски цени , оферта за хургада , оферти за хургада , изгодна оферта за хургада , изгодни оферти за хургада , оферта за хургада на ниска цена , оферти за хургада на ниски цени , екзотична екскурзия , екзотика , хотел в египет


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах